Komentara: 2
Pregleda: 3898

Prvi rođendan Gerontološkog kluba "Mala Bosna"

23.05.2013. u 15:20h
Izvor: Gerontološki centar Subotica
Pre godinu dana, u ovo vreme, osnovan je 9. po redu Gerontološki klub - "Mala Bosna".
Prvi rođendan Gerontološkog kluba "Mala Bosna"

Na teritoriji Grada Subotice trenutno postoji 10 klubova ovog tipa, a na jučerašnjoj godišnjici Gerontološkog kluba "Mala Bosna" direktor Gerontološkog centra dr Nenad Ivanišević je najavio da će se u okviru projekta širenja gerontoloških klubova otvoriti novi na teritoriji Starog Žednika i Tavankuta. On je ovom prilikom istakao da je cilj postojanja ovih klubova kvalitetno provođenje vremena naših najstarijih sugrađana, jer su oni svojim radom koji su uložili u dobrobit naše zajednice to i zaslužili.

Gerontološki klub "Mala Bosna" broji oko 50 članova koji svakodnevno posećuju prostorije kluba, učestvuju na kreativnim radionicama, igraju bridž, pikado i šah.

Izvor: Gerontološki centar Subotica
Prvi rođendan Gerontološkog kluba "Mala Bosna" Prvi rođendan Gerontološkog kluba "Mala Bosna" Prvi rođendan Gerontološkog kluba "Mala Bosna" Prvi rođendan Gerontološkog kluba "Mala Bosna" Prvi rođendan Gerontološkog kluba "Mala Bosna" Prvi rođendan Gerontološkog kluba "Mala Bosna" Prvi rođendan Gerontološkog kluba "Mala Bosna" Prvi rođendan Gerontološkog kluba "Mala Bosna"
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 10 godina i 11 meseci
Komentara: 2
Pregleda: 3898
Povezane teme

Nenad Ivanišević

gerontološki centar subotica

gerontološki klub subotica

gerontološki mala bosna

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.