Komentara: 30
Pregleda: 10699
Foto

Prvi maj na Paliću ipak bez kiše, uz više hiljada posetilaca

02.05.2019. u 11:52h
Izvor: Subotica.com
Za razliku od izletišta u drugim krajevima naše zemlje, najavljena kiša zaobišla je Palić, koji je juče, naročito u popodnevnim časovima, posetilo više hiljada ljudi.
Prvi maj na Paliću ipak bez kiše, uz više hiljada posetilaca

Tradicionalni 36. Prvomajski uranak na Paliću okupio je goste iz cele Srbije i okolnih zemalja. Kao i prethodnih godina, na šetalištu pored jezera postavljen je vašar rukotvorina, starih zanata i gastronomskih specijaliteta, dok je na ulazu u Muški štrand veliki luna park. Prvomajski susreti ove godine traju do 5. maja.

- Očekivali smo da će 1. maja biti najviše ljudi, ali verujemo da će biti dosta posetilaca i narednih dana. Ove godine na Velikoj terasi imamo nove programe za decu u popodnevnim časovima, to su razne radionice. Juče se održao i Festival zanatskog piva "Palićka neman", a uveče je bila i žurka - rekla je Sanja Prijić iz "Park Palića". - Prošle godine za četiri dana Palić je posetilo 60.000 ljudi, a ove godine to zavisi od vremena koje je promenjivo. Nadamo se da će se ovakvo, pretežno lepo vreme, zadržati do kraja nedelje. Svi kapaciteti su popunjeni. Gostiju ima iz cele Srbije, Mađarske, Hrvatske, Slovenije i drugih zemalja.

Osim bogate gastronomske ponude, izletnicima i gostima se na Paliću nude i brojni spotsko-rekreativni sadržaji.

Izvor: Subotica.com
Prvi maj na Paliću Prvi maj na Paliću Prvi maj na Paliću Prvi maj na Paliću Prvi maj na Paliću Prvi maj na Paliću Prvi maj na Paliću Prvi maj na Paliću
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 4 godine i 10 meseci
Komentara: 30
Pregleda: 10699
Povezane teme

prvomajski praznici

Prvi maj Palić

Prvomajski uranak

prvi maj

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.