Komentara: 0
Pregleda: 3018

Prvenstvo Srbije u Squash-u održano u Subotici

06.04.2009. u 01:24h
Izvor: Subotica.com
<p>Ovogodi&scaron;nje prvenstvo Srbije u skvosu za mu&scaron;karce i žene održano je u Mecosano centru u Subotici, 04. i 05. aprila 2009. godine.</p>
Prvenstvo Srbije u Squash-u održano u Subotici

Snage su odmerili najbolji igrači Srbije po rang listi Squash Asocijacije Srbije.
U muškoj konkurenciji nastupilo je 16 takmičara, a u ženskoj tri najbolje igračice.
Posle napornih, ali vrlo kvalitetnih mečeva prvenstvo se završilo finalnom borbom između klupskih saigrača (SqK "Squashland" - Beograd) Ivana Đorđevića i Gorana Milićevića. Ivan je slavio pobedu posle pola sata igre rezultatom 3:0.
U borbi za treće mesto, Nikola Bogojević (aktuelni juniorski prvak Srbije, SqK "Adut" - Novi Sad) pobedio je Vukašina Petrovića (SqK "Squashland" - Beograd) rezultatom 3:1.

U ženskoj konkurenciji nastupile su Miljana Mrvić, Bojana Milutinović i Jelena Dutina. Prvenstvo su igrale po principu "svaka sa svakom" a najviše pobeda odnela je Miljana Mrvić i tako postala šampion države za 2009. godinu.


Ceremoniji dodele nagrada prisustvovali su g. Slavko Parać, potpredsednik Skupštine grada Subotice kao i Čedomir Vitorović, predsednik Squash saveza Srbije.

Slike sa prvenstva Srbije u Squash-u možete pogledati na ovom linku

 

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 15 godina i 2 nedelje
Komentara: 0
Pregleda: 3018
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.