Komentara: 45
Pregleda: 11149

Prozivka dobija zatvoreni bazen

17.10.2011. u 17:47h
Izvor: Grad Subotica portal
Prozivka dobija zatvoreni bazen

Izgradnja kompleksa zatvorenih bazena u Dudovoj šumi se zaustavlja i odlaže se do daljnjeg. Iako se objekat gradi već 15 godina, do njegovog završetka ostalo je još mnogo, a sredstva potreba za njegovu realizaciju su prevelika, i prevazilaze mogućnosti grada ali i države.

U međuvremenu se kao rešenje nametnulo izgradnja potpuno novog objekta na Prozivci, koji bi sadržao 6 puta menju korisnu porvšinu i u velikoj meri bio jeftiniji. U planu je izgradnja zatvorenog objekta koji će sadržati najneophodnije stvari: jedan bazen, male tribine i svlačionice, što će u mnogome pojednostaviti i pojeftiniti izgradnju. Time će novi projekat biti lišen dodatnih sadržaja u vidu kuglana, spa, velnesa, teretana, kafića itd… koji nisu ključni za one koji koriste bazen, a koji su gušili projekat u Dudovoj šumi.

Ministar Dulić kaže da gradnja bazena na Prozivci ne bi bila megalomanski projekat poput „Dudove šume” i da je za izgradnju objekta potrebno daleko manje novca. Kako nezvanično saznajemo, bazen bi trebalo da bude izgrađen do maja 2012. godine, a koštaće oko 500 miliona dinara.

Projektna dokumentacija za pomenuti bazen se uveliko radi, a za nju je zadužena subotička firma "Support". Planirana lokacija za bazen je jedino prazno parče zemlje na Prozivci na uglu ulica Nade Dimić i Braće Radić.

Zatvoreni bazen - Prozivka

Bazen na Prozivci

Povezane vesti:
Ima para za bazen na Prozivci, kaže Saša Vučinić

Izvor: Grad Subotica portal
Postavljeno pre 12 godina i 6 meseci
Komentara: 45
Pregleda: 11149
Povezane teme

Oliver Dulić

park prozivka

prozivka

bazen u subotici

bazeni

bazen prozivka

zatvoreni bazen u subotici

bazen na prozivci

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.