Komentara: 9
Pregleda: 3580

Proširuje se Kolubarska ulica

19.10.2011. u 17:37h
Izvor: RTV Yueco
Proširuje se Kolubarska ulica

Javno komunalno preduzeće “Pogrebno” ustupilo je gradu deo zemljišta uz ivicu Kerskog groblja. Radovi na uklanjanju ograde su počeli i u Direkciji za izgradnju grada kažu da pored proširenja Kolubarske ulice izgradiće se parkinzi kako bi naši sugrađani imali gde da parkiraju automobile prilikom posete grobalja, a ne kao do sada po zelenim površinama i u okolinim ulicama.

Preduzeće “Dubrava” je počelo da uklanja ogradu kod Kerskog groblja. Kada se ukloni ograda počeće radovi na proširenju Kolubarske ulice, koja je izuzetno bitna saobraćajnica u ovom delu naselja Ker.

Izvođač radova na proširenju ulice je kompanija “Vojput”, a vrednost investicije iznosi četiri miliona dinara. Uklanjanje ograde košta još 800.000 dinara. Pored uređenja ulice obnoviće se i deo kanalizacije za odvođenje atmosferskih voda.

Kada se izgradi i proširi Kolubarska ulica u planu je i izgradnja 15 parking mesta. Ograda koja se uklanja biće poklonjena gradu, odnosno biće iskorišćena za pravoslavno groblje u Dudovoj šumi.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 12 godina i 5 meseci
Komentara: 9
Pregleda: 3580
Povezane teme

jkp pogrebno

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.