Komentara: 43
Pregleda: 10787
Foto

Proširen i asfaltiran deo Ulice Matije Gupca

14.11.2019. u 16:57h
Izvor: Subotica.com
Proširen i asfaltiran deo Ulice Matije Gupca

Ulica Matije Gupca, koja spaja centar grada i Prozivku, dobila je nov asfalt, ali je i proširena za jedan metar i to na delu od ulice Otona Župančića do Blaška Rajića. Za radove je iz gradskog budžeta izdvojeno pet miliona dinara bez PDV-a.

- Proširena je deonica u dužini od 500 metara, a zahvaljujući tome stanovnici MZ “Prozivka” i “Centar 3” mnogo brže će stizati do centra grada, a ulica postaje prava alternativa Ulici Braće Radić” – istakao je Predrag Radivojević, direktor JP za upravljanje putevima, urbanizam i stanovanje.

Proširen i asfaltiran deo Ulice Matije Gupca

Sledeće nedelje mašine se sele u MZ Gat, u  Palmotićevu ulicu, čime se sezona asfaltiranja za ovu godinu završava.

- I ona će biti proširena za jedan metar na delu od Gundulićeve do Bačke ulice, jer je u tom delu Gundulićeva ulica jednosmerna i postoji problem da stanovnici izađu na Somborski put – najavio je Radivojević.

Izvor: Subotica.com
Obilazak okončanih radova na asfaltiranju i proširenju dela Ulice Matije Gupca Obilazak okončanih radova na asfaltiranju i proširenju dela Ulice Matije Gupca Obilazak okončanih radova na asfaltiranju i proširenju dela Ulice Matije Gupca Obilazak okončanih radova na asfaltiranju i proširenju dela Ulice Matije Gupca Obilazak okončanih radova na asfaltiranju i proširenju dela Ulice Matije Gupca Obilazak okončanih radova na asfaltiranju i proširenju dela Ulice Matije Gupca Obilazak okončanih radova na asfaltiranju i proširenju dela Ulice Matije Gupca Obilazak okončanih radova na asfaltiranju i proširenju dela Ulice Matije Gupca
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 4 godine i 5 meseci
Komentara: 43
Pregleda: 10787
Povezane teme

predrag radivojević

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.