Komentara: 0
Pregleda: 1296

Propao tender za Ženski štrand

30.07.2010. u 13:51h
Izvor: Grad Subotica portal
Propao tender za Ženski štrand

Kako GradSubotica nezvanično saznaje tender za rekonstrukciju i izgradnju Ženskog štranda na Paliću je propao. Kako je već bilo najavljeno, otvaranje tendera je bilo zakazano za prošlu nedelju a dve kompanije su dale ponudu, "SMB gradnja" i "Bau Plan", obe iz Subotice.

Razlog zbog kojeg je propao tender je cena radova koje su ove kompanije dale. Naime, obe kompanije su dale ponude u kojima je cena radova veća od predviđenih po tenderskoj dokumentaciji.

Naredni korak, koji sledi nakon ovoga su direktni pregovori sa kompanijom koja je dala bolju ponudu (Bau Plan), a u slučaju da ti pregovori budu neuspešni, tender će se opet raspisati, što će u mnogome uticati na termine i rokove rekonstrukciju samog objekta.

U slučaju ponovljenog tendera, radovi bi mogli da krenu tek u oktobru, a rok za izvođenje radova je 180 kalendarskih dana, s tim da postoji mogućnost njegovog proširenja jer radovi započinju pred kraj građevinske sezone.

Izvor: Grad Subotica portal
Postavljeno pre 13 godina i 9 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 1296
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.