Komentara: 7
Pregleda: 7418

Pronađeno telo Kristijana Zubelića

24.06.2011. u 21:11h
Izvor: RTV Yueco
Pronađeno telo Kristijana Zubelića

Misterija nestanka Kristijana Zubelića, prijavljena 31. jula prošle godine, okončana je tragično. Ispostavilo se posle DNK analize da posmrtni ostaci, pronađeni u blizini kružnog puta prema Paliću, pripadaju upravo njemu.

Porodica je „Subotičkim novinama” potvrdila da je nesrećni mladić sahranjen 16. juna na groblju u Aleksandrovu.

Kako nezvanično saznajemo, telo nesrećnog mladića, koji je izvršio samoubistvo, pronađeno je znatno ranije. Čak je bio sahranjen kao NN lice. Tek naknadno urađene su DNK analize. Upoređivane su sa još jednim nestalim maldićem, ali se pokazalo da su u pitanju Zubelićevi posmrtni ostaci.

Zubelić je poslednji put je viđen u Aleksandrovu, krajem jula prošle godine. Nosio je bermude i žutu majicu. Navodno se spremao da ide sa društvom na kupanje u Moraholom. Od tada mu se gubi svaki trag. Njegova odeća i dokumentacija pronađeni su u hotelu „Galerija”, a policija je ubrzo demantovala sumnju da je napustio državu.

Za njim je tragala i ekipa „Potrage” sa TV B92.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 12 godina i 9 meseci
Komentara: 7
Pregleda: 7418
Povezane teme

Policijska uprava Subotica

kristijan zubelić

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.