Komentara: 1
Pregleda: 3225

Promovisan novi Zoran na klupi FK "Spartak Zlatibor voda"

05.09.2012. u 14:21h
Izvor: Sportski žurnal
Zoran Marić je novi šef struke Spartak Zlatibor vode. Po ekspresnom postupku, posle razlaza sa Zoranom Milinkovićem, rukovodstvo kluba imenovalo je njegovog naslednika. Ugovor je potpisan do kraja sezone 2012/2013. Novi trener Spartaka je za pomoćnika izabrao Gorana Šaulu.
Promovisan novi Zoran na klupi FK "Spartak Zlatibor voda"

Danas na Gradskom stadionu održana je promocija "novog Zorana", trenera prvog tima fudbalskog kluba "Spartak Zlatibor voda".  On je zamenio imenjaka Milinkovića koji je posle nekoliko poraza i neočekivanih rezultata sporazumno raskinuo ugovor sa klubom.

Rukovodstvo je brzo reagovala i našla zamenu za Milinkovića u nadi da će FK "Spartak" ovom promenom promeniti i rezultate  odnosno odlepiti se sa dna tabele i krenuti ka sredini tabele, pa posle kako bude išlo...

Marić je već ranije bio naša želja. Tada se nismo našli, pre svega, zbog vremenskog tesnaca, trener je izabrao FSS i omladinsku reprezentaciju. Mozaik se sada složio, brzo smo se dogovorili – objasnio je Dragan Simović, predsednik Spartak Zlatibor vode.

Španski đak, vlasnik PRO licence, bivši trener Vojvodine, banjalučkog Borca, dugo godina angažovan u savezu, danas i zvanično preuzima posao. Čekaju ga mnogobrojni zadaci na više polja.

Uz odlične reference, presudilo je i Marićevo iskustvo u radu s mlađim igračima. Imamo veliki potencijal, letos smo krenuli i u projekat mladog tima, pa je školovanje talenata jedno od najvažnijih stavki u klupskoj politici. Marić je vojvođanski kadar i verujem da smo sklopili dobar posao.

Predsednik Spartak Zlatibor vode ne očajava posle lošeg starta i četiri uzastopne nule. Poslednji potez naterao ga je da glavu usmeri ka budućnosti.

Predstoji nam pauza u prvenstvu, a barem bod na narednom gostovanju, u Novom Pazaru, može da nagovesti buđenje tima. Prošle sezone Jagodina je na primer bila „zakovana“ pri dnu tabele, na kraju je stigla do Evrope.

Razlaz sa prethodnikom, takođe, Zoranom, ali Milinkovićem, protekao je kako i dolikuje dugogodišnjim saradnicima – prijateljski.

Hvala Milinkoviću na svemu što je učinio za Spartak Zlatibor vodu. Odveo je klub u Evropu, potom prihvatio vruć krompir, u jeku priprema, što bi retko ko učinio. Želeli smo hladne glave da razgovaramo, odložili odluku da ode odmah posle poraza od Rada. Bivši trener je ostao čvrst u toj nameri.

Izvor: Sportski žurnal
Postavljeno pre 11 godina i 7 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 3225
Povezane teme

fudbalski klub spartak

dragan simović

Stadion Spartak

spartak zlatibor voda

trener spartak zlatibor voda

Zoran Milinković

gradski stadion

zoran marić

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.