Komentara: 1
Pregleda: 1777

Promocija novog-starog šampiona: ŽFK "Spartak" sutra prima pehar, a zatim igra protiv Napretka

27.05.2014. u 13:15h
Izvor: Subotica.com
Ženski fudbalski klub "Spartak" sprema se da podigne zasluženi pehar osvajača Super lige za žene i učiniće to sutra (sreda) pred domaćom publikom, na mestu gde su ove sezone svi protivnici odlazili pognutih glava. Ceremonija dodele pehara počinje u 16,30 časova, zatim će uslediti pretposlednja utakmica u plejofu ovog takmičenja u kojem je gost Napredak iz Kruševca.
Promocija novog-starog šampiona: ŽFK "Spartak" sutra prima pehar, a zatim igra protiv Napretka

Sve je spremno za veliko slavlje, za podizanje pehara osvajača najjače nacionalne fudbalske lige za žene, peti put u istoriji, a četvrti put u nizu.

Nije bilo sumnje da će i ove godine ŽFK "Spartak" osvojiti, odnosno odbraniti titulu šampiona države, a to se moglo naslutiti i pre početka plejofa u koji su ušli sa velikom prednošću, što se malo i osetilo na rezultatima s obzirom da su u nekoliko utakmica u ovoj poslednjoj fazi pretrpeli jedan poraz i u prošlom kolu odigrali nerešeno, što je više nego što im se dešavalo tokom čitave sezone.

Slast podizanja pehata neke igračiće će osetiti po prvi put, a tu pre svega se misli na budućnost subotičkog superligaša, ali i nacionalne selekcije, mlade i perspektivne igračice koje su svaka po malo dale doprinos osvajanju ove titule, četvrte uzastopne.

Sutrašnji program počinje u 16,30 časova kada će fudbalerkama i rukovodstvu biti uručene medalje i prelazni pehar, koji će nastaviti i dalje da krasi vitrine ŽFK "Spartak". Iako je šampion poznat ostaje da se odigraju još dva kola, pa će tako istog dana, od 17 časova, na Gradskom stadionu u Subotici gost biti kruševački Napredak.

ŽFK "Spartak" poziva sve navijače i simpatizere ovog kolektiva da budu deo ove svečanosti i pozdrave šampionke koje su to svakako zaslužile. Ulaz je kao i svih ovih godina besplatan.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 godina i 10 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 1777
Povezane teme

ženski fudbalski klub spartak

žfk spartak

gradski stadion

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.