Komentara: 1
Pregleda: 4926

Promene u trasi saobraćanja autobuskih linija 3, 6, 10 i 16 u četvrtak i petak

05.12.2019. u 11:11h
Izvor: Subotica.com
Zbog radova na asfaltiranju Ulice Maksima Gorkog u četvrtak i petak će doći će do privremene promene u trasi linija gradskog i prigradskog saobraćaja JP „Subotica-trans“. Deo ulice, od raskrsnice kod Nove opštine do Ulice Matije Gupca, biće zatvoren od danas u 16 časova do sutra u 15 časova.
Promene u trasi saobraćanja autobuskih linija 3, 6, 10 i 16 u četvrtak i petak

Privremene promene se odnose na linije 3, 6, 10 i 16 koje će u navedenom periodu saobraćati Kumičićevom ulicom.

Linije 3, 6 i 10 će saobraćati Kumičićevom ulicom do Beogradskog puta do Ulice Matije Gupca odakle će se vratiti na uobičajene trase linija. Linija 16 će saobraćati Senćanskim putem do Kumičićeve ulice, zatim do Beogradskog puta ,odakla se vraća na uobičajenu trasu linije 16.

Linije 4 i 8a će saobraćati od/do Međumesne autobuske stanice. Autobusi koji saobraćaju Senćanskim putem će koristiti stajalište „Mešc“ u oba smera.

Prigradske linije za Bajmok, Kelebiju, Žednik, Dušanovo, Đurđin, Tavankut će saobraćati Kumičićevom ulicom do Ulice Matije Gupca, kojom će saobraćati do stajališta „Lifka“, odnosno stajališta „Politehnička škola“ odakle će se vratiti na trasu linija.

U navedenom periodu neće biti u upotrebi stajališta „Patria“ u smeru vatrogasaca, „Pošta I“, u oba smera.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 meseci i 3 nedelje
Komentara: 1
Pregleda: 4926
Povezana vest
Povezane teme
Suboticatrans izmene u redu vožnje autobusa autobuska linija 16 autobuska stajališta autobuske linije saobraćanje autobusa autobuska linija 3 promena trase gradskog autobusa
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 2 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.