• Pregleda: 14925

Promena u saobraćanju prigradske linije Subotica - Kelebija

Foto: Ilustracija (arhiva)
Promena u saobraćanju prigradske linije Subotica - Kelebija

Od ponedeljka, 4. jula, doći će do promene u saobraćanju prigradske linije na relaciji Subotica - Kelebija. Iz JP "Suboticatrans" je saopšteno da se autobuska linija 22 vraća, dok se linija 1 (Novo naselje - Kelebija) ukida zaključno sa nedeljom.

Nova linija sa oznakom 22 na putu soabraćanja koristiće stajališta: Subotica AS, Patrija, Lifka, Sadecki, Zdravstvena stanica, Kasarna, Zorka (okretište), Veliki progon, Kelebija opština, Čedina ćoša, Šumski put, Rasadnik, Kelebija crkva, Kelebija Dom, Prodavnica, Alpis i Kelebija granica.

Linija gradskog saobraćaja 1a (Novo naselje - Kelebija opština) će saobraćati uobičajnjenom trasom.

Izvor: Subotica.com

povezane teme

7
Član51406 Odgovori
A ko je bio taj pametan koji je forsirao da umesto te linije bude 1a do granice?Da li je razlog bio da se na liniji bivšeg 22 ušpara po jedna relacia od AS do stare opštine?Sada me samo zanima,da li će sve da bude po onom starom redu vožnje,ili će opet neko opet da lupi na stomak i odredi novi redosled polaska,bez neke adekvatne informacije o potrebi.Po onom starom smo imali u špici iz grada(14h-16h),skoro svakih 20 minuta vozilo,te 1a,te kelebijski što je bilo dobro,koji sa uvedenom 1a do granice se drastično povećalo na 30-40 minuta čekanja i sa nenormalnom gužvom,naročito u zimskom periodu.
Viren Odgovori
Znači stanovnicima Kelebije ste dali pa uzeli. - kome kako odgovara. Sad možemo do bolnice platiti 2 autobusa. Divno.
Paja Patak Odgovori
To je učinjeno zato,da bi Sutrans mogao voziti migrante sa autobuske stanice direktno na granicu.
Naravno ovo mora da je smislio neki "napredni" naprednjaković.
merhaba Odgovori
@Viren

Oni stanovnici Kelebije kojima je linija najviše odgovarala jer idu do bolnice su upravo ti koji su se žalili kako ne valja linija jer dugo traje vožnja.
merhaba Odgovori
Objavljen je novi letnji red vožnje na sajtu Sutransa.

Linija 1a ima većih izmena, sa polascima na :25 i :55, tj. :10 :40 u suprotnom smeru. Jedan polazak manje oko ~15:10 sa Kelebije (pre je išlo 2 polazaka u slično vreme), i jedan više oko ~19:40 iz Novog Naselja.

Linija 22 je slična staroj Liniji 22.
rozalia Odgovori
samo jedno pitanje za suboticatransa zasto nema jedna kasnije autobus posle pola jedanaest uvece na liniji 6 stalno vidim jedan mali mini bus koji prolazi jer svako vece dolazim palickim putem pa vidim i u odlasku i u povratku za grad jednom sam uspela vozaca da pitam a on mi je rekao da je vanredna
urban Odgovori
KO je genijalac koji je smislio da zglobni autobus saobraca Rudic ulicom?
Fizicki ni pomocu trikova ne moze iz kruznog toka pored parkiranih vozila sa obe strane da se uglavi u ovu usku ulicu. KOLAPS! Trubljenje, deranje.... Koliko ovim lepim starim zgradama prija ova tonaza, nije ni bitno!
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.