• Pregleda: 2663

Prolećna akcija čišćenja grada se nastavlja, kontejneri danas i sutra na Makovoj sedmici

Tradicionalna akcija prolećnog održavanja gradskih i vangradskih mesnih zajednica danas i sutra održava se na Makovoj sedmici. Akcija se nastavlja u sredu i četvrtak, postavljanjem kontejnera u Dudovoj šumi, i u petak u Verušiću.
Prolećna akcija čišćenja grada se nastavlja, kontejneri danas i sutra na Makovoj sedmici

U okviru prolećne akcije čišćenja i uređenja grada, kontejneri za sakupljanje kabastog otpada danas i u sutra biće postavljeni na Makovoj sedmici, kod doma Mesne zajednice, na početku ulice Isidore Sekulić i na kraju Celjske ulice.

Akcija se nastavlja u sredu i četvrtak u Dudovoj šumi, gde će kontejneri biti postavljeni u ulici Sekereš Lasla kod zgrada, u Šumskoj ulici kod bivše „Lesnine", na uglu ulica Stipe Grgića i Dože Đerđa i na uglu Plitvičke i Kosovske ulice.

U petak, 19. maja, kontejneri će biti postavljeni u Verušiću, kod doma Mesne zajednice na Čantavirskom putu, u Šištku naspram Srednje ulice i preko puta bivšeg Agrokombinata, blizu starih kuća.

Prolećna akcija čišćenja Javnog komunalnog preduzeća „Čistoća i zelenilo" trajaće do 10. juna.

Izvor: Subotica.com

povezane teme

2
Alisa u Zemlji čuda Odgovori
Preduslov osmišljenijem suživotu uopšte, pa i u urbanoj sredini kakva je Subotica (ili bi smo hteli da bude), je aktivnije učešće svih kroz obzirniji odnos prema zajedničkim sadržajima. Zato, s obzirom na stanje koje je daleko od ružičastog, nema druge do da o-ruk akcijama ulepšamo vlastito okruženje. Zadovoljstvo bi bilo tim veće, jer smo to sami uradili.
Subotica Odgovori
Prošle sedmice u ulici su radnici čistoće ostavili džakove sa smećem duž cele ulice, iako su se nalazili pored tipskih kanti. Ako ovako nastave, te kontejnere bi trebalo da svake sedmice postavljaju, a ne jednom godišnje.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.