Komentara: 2
Pregleda: 3088

Prolećna akcija čišćenja grada se nastavlja, kontejneri danas i sutra na Makovoj sedmici

15.05.2017. u 13:02h
Izvor: Subotica.com
Tradicionalna akcija prolećnog održavanja gradskih i vangradskih mesnih zajednica danas i sutra održava se na Makovoj sedmici. Akcija se nastavlja u sredu i četvrtak, postavljanjem kontejnera u Dudovoj šumi, i u petak u Verušiću.
Prolećna akcija čišćenja grada se nastavlja, kontejneri danas i sutra na Makovoj sedmici

U okviru prolećne akcije čišćenja i uređenja grada, kontejneri za sakupljanje kabastog otpada danas i u sutra biće postavljeni na Makovoj sedmici, kod doma Mesne zajednice, na početku ulice Isidore Sekulić i na kraju Celjske ulice.

Akcija se nastavlja u sredu i četvrtak u Dudovoj šumi, gde će kontejneri biti postavljeni u ulici Sekereš Lasla kod zgrada, u Šumskoj ulici kod bivše „Lesnine", na uglu ulica Stipe Grgića i Dože Đerđa i na uglu Plitvičke i Kosovske ulice.

U petak, 19. maja, kontejneri će biti postavljeni u Verušiću, kod doma Mesne zajednice na Čantavirskom putu, u Šištku naspram Srednje ulice i preko puta bivšeg Agrokombinata, blizu starih kuća.

Prolećna akcija čišćenja Javnog komunalnog preduzeća „Čistoća i zelenilo" trajaće do 10. juna.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 godina i 11 meseci
Komentara: 2
Pregleda: 3088
Povezane teme

akcija čišćenja subotice

jkp čistoća i zelenilo

prolećno čišćenje

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.