Komentara: 0
Pregleda: 1617

Projekat energetske efikasnosti

23.12.2011. u 16:06h
Izvor: RTV Yueco
Projekat energetske efikasnosti

Udruženje “Mladi i igra” i Osnovna škola Matija Gubec pri kraju su realizacije projekta “To znam i ja” koji se tiče energetske efikasnosti. Projekat je delom finansirao grad Subotica, odnosno fond za zaštitu životne sredine, a ima za cilj da podigne svest dece o energetskoj efikasnosti.

Učenici osmih razreda nosioci su ovoh projekta, a njihovo učešće sastoji se u tome da na časovima odeljenskog starešine pričaju o energetskoj efikasnosti, kao i da rade određene praktične vežbe koje se tiču iste.

OŠ "Matija Gubec" učestvuje u nekoliko sličnih projekata i prema rečima direktorke veoma je bitno da deca osim standardne nastave imaju učešće u nekim drugim aktivnostima.

Projekat ima za cilj da učenici osnovnih škola budu upoznati na koji način oni mogu da budu društveno odgovorni i da postanu deo građanskog aktivizma.

Osnovna škola "Matija Gubec" nastaviće sa sličnim aktivnostima i sledeće godine, a kako navode u udruženju "Mladi i igra" nadaju se da će se aktivnosti u skopu ovog projekta nastaviti i nakon zvaničnog završetka.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 12 godina i 4 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 1617
Povezane teme

fond za zaštitu životne sredine

Matija Gubec

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.