• Pregleda: 3068

Program Summer3P Festivala

Program Summer3P Festivala

Objavljen je kompletan muzički program festivala elektronske muzike Summer3p koji se održava od 21. do 24. jula na Termalnom bazenu i Muškom štrandu na Paliću.

Prvog dana festivala, 21. jula, na glavnom, Moon Stageu nastupaju Timika (Srbija), Mystique & Adamov (Srbija), Danza Macabra (Slovenija) i Kollektiv Turmstrasse (Nemačka).

Drugog dana festivala, 22. jula, na Moon Stageu nastupaju: Dušan Medić (Srbija), Murko (Slovenija), Slyde (Engleska) i Sex Shop Boys (Mađarska).

Trećeg dana festivala, 23. jula, na Moon Stageu nastupaju: Chrono & Ascaloon (Srbija), Dandy (Mađarska) i Mihai Popoviciu (Rumunija).

Poslednjeg dana festivala, u nedelju, 24. jula, na Moon Stageu nastupaju: Vladimir Palik & Mr Beer Belly (Respect Djs, Srbija), Numb, Needle, Minimalistic (The Code Crew, Srbija) i Kibz & DFNDR (Srbija).

Na Sunset stageu, prvog dana festivala nastupiće Dejan Perić, Mad Matt, Gabriel Bin, Christian Brown i Gee. U petak, 22. jula nastupaju Pf3, Atla & Sheela, Jackie Dagger, Drum:r i D Sub Faces. U subotu, 23. jula, na ovoj bini će nastupiti Brajan, DIMIZ i Roby Deep, i poslednjeg dana festivala: The Slace, Fishee, Sinus i Andy Locotoo & Oliver H.

Zvanični sajt Summer3p Festivala je: www.summer3p.org

Summer3p Festival

U toku je prodaja ulaznica za Summer3p festival. Kompleti ulaznica (za sva četiri dana) po ceni od 1.050 dinara, mogu se kupiti na svim prodajnim mestima Eventima (na teritoriji cele Srbije) i online, putem njihove internet prezentacije www.eventim.rs

Pojedinačne ulaznice za svaki dan moći će da se kupe od prvog dana Summer3p-a, 21. jula, na ulazu u Muški štrand, po ceni od 350 dinara.

povezane teme

2
Nena Odgovori
Divno! Opet noćni teror *cenzurisano* nad meštanima Palića. Nesnosna buka tehno muzike koja trese Palić u prečniku od nekoliko km i to tokom cele noći, do jutra. I tako 4 - 5 noći zaredom, a bilo je ranijih godina i desetak. Ima li ovoj agoniji kraja?! Nikom ništa što je to najgrublje kršenje zakona, što su stanovnici Palića očajni, svake godine se bune, žale, zovu policiju, ali ništa ... Kad su *cenzurisano* u pitanju svi moramo trpiti i imati razumevanja. I još to nazivaju nekakvim kulturnim dešavanjem na Paliću i drsko pozivaju građane na toleranciju. Jadni mi sa ovakvim dešavanjima!
Pa ništa, pošto mi predstoje noći bez spavanja, preostajem mi samo da im se pridružim, da ih sve lepo uslikam, okačim snimke na internet, da roditelji vide svoju decu kako se provode i na šta liče i deca i provod.
Petar Odgovori
Gospodjo Neno, da li ste onda mozda za to da svi izgradimo zemunice, vrcamo med, radimo pustovanje i tiho vozimo bicikle?
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.