Komentara: 2
Pregleda: 3467

Program Summer3P Festivala

01.07.2011. u 17:04h
Program Summer3P Festivala

Objavljen je kompletan muzički program festivala elektronske muzike Summer3p koji se održava od 21. do 24. jula na Termalnom bazenu i Muškom štrandu na Paliću.

Prvog dana festivala, 21. jula, na glavnom, Moon Stageu nastupaju Timika (Srbija), Mystique & Adamov (Srbija), Danza Macabra (Slovenija) i Kollektiv Turmstrasse (Nemačka).

Drugog dana festivala, 22. jula, na Moon Stageu nastupaju: Dušan Medić (Srbija), Murko (Slovenija), Slyde (Engleska) i Sex Shop Boys (Mađarska).

Trećeg dana festivala, 23. jula, na Moon Stageu nastupaju: Chrono & Ascaloon (Srbija), Dandy (Mađarska) i Mihai Popoviciu (Rumunija).

Poslednjeg dana festivala, u nedelju, 24. jula, na Moon Stageu nastupaju: Vladimir Palik & Mr Beer Belly (Respect Djs, Srbija), Numb, Needle, Minimalistic (The Code Crew, Srbija) i Kibz & DFNDR (Srbija).

Na Sunset stageu, prvog dana festivala nastupiće Dejan Perić, Mad Matt, Gabriel Bin, Christian Brown i Gee. U petak, 22. jula nastupaju Pf3, Atla & Sheela, Jackie Dagger, Drum:r i D Sub Faces. U subotu, 23. jula, na ovoj bini će nastupiti Brajan, DIMIZ i Roby Deep, i poslednjeg dana festivala: The Slace, Fishee, Sinus i Andy Locotoo & Oliver H.

Zvanični sajt Summer3p Festivala je: www.summer3p.org

Summer3p Festival

U toku je prodaja ulaznica za Summer3p festival. Kompleti ulaznica (za sva četiri dana) po ceni od 1.050 dinara, mogu se kupiti na svim prodajnim mestima Eventima (na teritoriji cele Srbije) i online, putem njihove internet prezentacije www.eventim.rs

Pojedinačne ulaznice za svaki dan moći će da se kupe od prvog dana Summer3p-a, 21. jula, na ulazu u Muški štrand, po ceni od 350 dinara.

Postavljeno pre 12 godina i 9 meseci
Komentara: 2
Pregleda: 3467
Povezane teme

palić

termalni bazen na paliću

termalni bazen

summer3p

program summer3p

summer3p festival na paliću

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.