Komentara: 0
Pregleda: 2383

Program Centra za socijalni rad - "Leto u Dnevnom centru"

18.07.2013. u 16:17h
Izvor: RTV Yueco
U Dnevnom centru Centra za socijalni rad realizuje se program “„Leto u Dnevnom centru“. Cilj je razvijanje kreativnosti i odgovornog ponašanja dece i mladih.
Program Centra za socijalni rad - "Leto u Dnevnom centru"

Deca od 10 do 16 godina dva puta nedeljno imaju priliku da prisustvuju kreativnim radionicama po tri sata. Kroz kreativne  radionce deca imaju priliku da se druže i nauče se timskom radu.

Deca su oduševljena radionicama. Dopada im se što imaju priliku da sami naprave figurice od gipsa.

Kroz ovaj program deca imaju priliku da se upoznaju sa  raznim tehnikama kreativnog izražavanja kao što je pravljenje kolaža, figurica od gipsa, nakita i fotografija. Tokom sedam nedelja dva puta nedeljno  dolaze u prostorije Dnevnog centra gde se održavaju radionice.

Uz kreativan rad sa decom se radi i na razvoju timskog duha, saradnje, razvoja samopuzdanja i osećanja pripadnosti. U programu su deca bez roditeljskog staranja iz hraniteljskih porodica. Učestvuje ukupno 18 dece koja imaju priliku da kvalitetno provedu letnji raspust.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 10 godina i 9 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 2383
Povezane teme

centar za socijalni rad

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.