Komentara: 10
Pregleda: 5872

Proglašeni najbolji igrači i potezi koji su obeležili sezonu u FK "Spartak Zlatibor voda"

23.05.2013. u 20:46h
Fudbalski klub "Spartak Zlatibor voda" večeras na druženju povodom obeležavanja kraja sezone ugostiće fudbalere, prijatelje kluba i sportske radnike, a ovom prilikom biće i uručena priznanja pojedincima u više takmičarskih kategorija, ali i najbolji potezi koji su obeležili sezonu 2012 / 2013.
Proglašeni najbolji igrači i potezi koji su obeležili sezonu u FK "Spartak Zlatibor voda"

Ove godine klub je po prvi put organizovao izbor za najbolje pojedince iz škole fudbala. Stručni tim iz škole fudbala je izabrao za najboljeg pionira Maria Cauševića, u konkurenciji kadeta Miloša Manojlovića i omladinca Aleksandra Mirkova.

Fudbalski klub "Spartak Zlatibor voda" u saradnji sa najposećenijim subotičkim sajtom - subotica.com organizovao je izbor putem Interneta za najlepši gol, najlepšu asistenciju i igrača sezone.

Pehar za najlepši gol pripašće Aleksandru Noskoviću za gol petom za 2-1 protiv Jagodine. Pehar za najlepšu asistenicuju pripašće najiskusnijem prvotimcu Spartaka Vidaku Bratiću - u pitanju je pas dug preko 50m za Kovačevića koji je i efikasno završio akciju pogotkom.

Najbolji igrač u sezoni 2012 / 2013 je Slobodan Boba Novaković - njemu pripada prvi gol ove sezone, dva gola protiv Zvezde, gol u Kuli I još puno drugih momenata iz njegove igre ove sezone koji su doprineli da ponese titulu najboljeg igrača ove sezone.

Dobitnici nagrade od učesnika ankete biće izvučeni u petak, 24. maja, a srećni dobitnici biće obavešteni putem mejla i/ili telefonom.

Proglašenje najboljih igrača i poteza koji su obeležili sezonu u FK "Spartak" Proglašenje najboljih igrača i poteza koji su obeležili sezonu u FK "Spartak" Proglašenje najboljih igrača i poteza koji su obeležili sezonu u FK "Spartak" Proglašenje najboljih igrača i poteza koji su obeležili sezonu u FK "Spartak" Proglašenje najboljih igrača i poteza koji su obeležili sezonu u FK "Spartak" Proglašenje najboljih igrača i poteza koji su obeležili sezonu u FK "Spartak" Proglašenje najboljih igrača i poteza koji su obeležili sezonu u FK "Spartak" Proglašenje najboljih igrača i poteza koji su obeležili sezonu u FK "Spartak"
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 10 godina i 11 meseci
Komentara: 10
Pregleda: 5872
Povezane teme

fudbalski klub spartak

jelen super liga

spartak zlatibor voda

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.