Komentara: 5
Pregleda: 4053

Proglašeni dobitnici nagrada na božićno-novogodišnjem vašaru - Winter Fest 2013

17.01.2014. u 10:33h
Izvor: Subotičke novine
Na božićno-novogodišnjem vašaru “Winter Fest” je organizovano izvlačenje nagrada za posetioce ove manifestacije. Po tradiciji, kupce na “Winter Festu”svojim poklonima nagrađuju zakupci štandova. S obzirom da je bilo oko 50 tezgi i paviljona sa preko 60 izlagača, teško je posebno imenovati bilo koga od njih. Neki od izlagača su bili i Udruženje "Lemeški kulen", "Ukusi tradicije", vinarija "Mauer", Poljoprivredno gazdinstvo "Stokuća", pčelarstvo "Terek", kao i mnogi drugi.
Proglašeni dobitnici nagrada na božićno-novogodišnjem vašaru - Winter Fest 2013

Po rečima gospodina Bele Bodrogija, iz JP "Subotičkih pijaca", glavnog organizatora "Winter festa", nikoga ne bi posebno izdvajao jer su se svi izlagači maksimalno potrudili da posetiocima obezbede raznovrsnost robe i ležernu i prazničnu atmosferu, koju su građani jako dobro prihvatili na taj način što su sve tezge i štandovi bili izuzetno dobro posećeni.

Još jedan razlog koji je doprineo zadovoljstvu organizatora jeste i taj što su pored poseta mnogim gradovima u kojima se "Winter fest" održavao, Subotica može biti ponosna jer se predstavila kao najbolji ovogodišnji organizator ove manifestacije.

Dobitnici ovogodišnjih nagrada "Winter festa" su:

Ančić Davor, Bálint Baranyi Melinda, Barna Marta, Barna Verona, Berec István, Budai Jožef, Buljovčić Kata, Čikoš Maćaš, Cvetićanin Margit, Delić Hana, Gabrić Petar, Galbács Éva, Gyönbér Harangozó Kinga, Halas Ervin, Hederer Suzana, Ilić Biljana, Káposzta Mirella, Kollár Ilona, Konc Hajnalka, Kubičković Bojan, Mamužić Judita, Maravić Gabrijela, Massong Rozalija, Matoš Zvonko, Milić Anica, Milodanović Boris, Milošev Desanka, Nagy Katalin, Obradović Aleksandra, Obradović Robert, Obradović Suzana, Ország Ferenc, Šarčević Danilo, Šarčević Mila, Šarčević Saša, Šarović Milan, Šarović Višnja, Székely Rozália, Todorović Nikola i Nemanja, Uzelac Dušanka, Verner Stela i Zrilić Una.

Nagrađeni koji još nisu preuzeli poklon pakete to mogu uradiiti u kancelariji JKP “Subotičke pijace” (Đure Đakovića 23/I) svakog radnog dana od 7 do 13 časova.

Izvor: Subotičke novine
Postavljeno pre 10 godina i 3 meseca
Komentara: 5
Pregleda: 4053
Povezane teme

winterfest subotica

novogodišnji vašar

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.