Komentara: 4
Pregleda: 3119

Produžena akcija legalizacije priključka na vodovod i kanalizaciju

22.12.2015. u 12:44h > 23.12.2015. u 08:07h
Izvor: JKP "Vodovod i kanalizacija"
JKP "Vodovod i kanalizacija" obaveštava javnost i građane da je rukovodstvo ovog preduzeća donelo odluku o novom produženju akcije podsticaja domaćinstava za priključenje na izgrađenu vodovodnu i kanalizacionu mrežu, odnosno prijavu i legalizaciju nelegalnih priključaka, do 31. marta 2016. godine.
Produžena akcija legalizacije priključka na vodovod i kanalizaciju

U saopštenju ovog preduzeća navodi se da svi zainteresovani građani koji do 31. marta 2016. godine podnesu zahtev za priključenje njihovog domaćinstva na vodovodnu ili kanalizacionu mrežu, mogu ugovoriti plaćanje celokupnog iznosa na 24 jednake mesečne rate.

Ovi uslovi se, takođe, odnose i na one građane koji u istom periodu prijave da su svoje domaćinstvo nelegalno priključili na vodovodnu i kanalizacionu mrežu.

Standardne cene novih i legalizacije nelegalnih priključenja koje se mogu platiti na 24 mesečne rate iznose sa pripadajućim PDV - na vodovodnu mrežu 31.286,34 dinara, odnosno na kanalizacionu mrežu 27.021,38 dinara.

Zahtevi i ugovaranje priključenja, odnosno legalizacije priključenja, mogu se obaviti svakog radnog dana od 07.00 do 15.00 časova na šalteru br. 6 u JKP „Vodovod i kanalizacija“ u Subotici na Trgu Lazara Nešića 9/a.

Informacije o potrebnoj dokumentaciji koja se prilaže uz zahtev mogu se dobiti pozivom na besplatnu telefonsku liniju Službe za odnose sa potrošačima broj 0800-000-024 u istom periodu ili na internet stranici preduzeća na meniju: Korisnici – priključenja.

Kako kažu iz JKP "Vodovod i kanalizacija" protiv onih koji ne iskoriste mogućnost legalizacije do 31. marta 2016. godine, a kontrolom koja je u toku se utvrdi da su nelegalno priključeni na javnu mrežu, biće preduzete zakonom i drugim propisima predviđene mere. Za njih će iznos priključka biti udvostručen u odnosu na standardne cene i moraće da se isplati u celosti, odjednom.

Izvor: JKP "Vodovod i kanalizacija"
Postavljeno pre 8 godina i 3 meseca
Komentara: 4
Pregleda: 3119
Povezane teme

jkp vodovod i kanalizacija

uvođenje kanalizacije i vodovoda

javno komunalno preduzeće vodovod i kanalizacija

kanalizacija

legalizacija

priključenje na vodovodnu mrežu

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.