Komentara: 37
Pregleda: 19145

Produžen konkurs za stručnu obuku još 12 komunalnih policajaca

04.12.2014. u 18:58h
Izvor: Subotica.com
Gradska uprava produžila je konkurs za odabir kandidata za pohađanje stručne obuke za radnu poziciju - komunalni policajac. Konkurs je prvobitno raspisan 26. novembra u nedeljniku "Poslovi", koji izdaje Nacionalna služba za zapošljavanje, sa rokom 3. decembar, ali je isti produžen za još 5 dana, odnosno do 8. decembra.
Produžen konkurs za stručnu obuku još 12 komunalnih policajaca

Grad Subotica kroz javni konkurs traži 12 kandidata koji bi nakon završene obuke bili zaposleni u Gradskoj upravi na poziciji Komunalni policajac.

Svi zainteresovani konadidati koji ispunjavaju dole navedene uslove svoju prijavu, sa svom pratećom dokumentacijom, treba da predaju do ponedeljka, 8. decembra 2014. godine.

Rad se zasniva na neodređeno vreme.

Uslovi za konkurisanje:

Posebni uslovi koje kandidati treba da ispunjavaju:

  • stečeno srednje obrazovanje u četvorogodišnjem trajanju sa najmanje šest meseci radnog iskustva u struci,
  • posedovanje psihofizičke sposobnosti potrebne za obavljanje poslova komunalne policije i
  • da nije prestao radni odnos u državnom ili drugom organu zbog teže povrede dužnosti iz radnog odnosa.

Pored posebnih uslova, kandidati za zasnivanje radnog odnosa na neodređeno vreme na gore navedenom radnom mestu treba da ispunjavaju i sledeće uslove iz člana 6 Zakona o radnim odnosima u državnim organima:

  • da su državljani Republike Srbije,
  • da su punoletni i
  • da nisu osuđivani za krivično delo na bezuslovnu kaznu zatvora od najmanje šest meseci ili za kažnjivo delo koje ih čini nepodobnim za obavljanje poslova u državnom organu.

Produžen konkurs za stručnu obuku još 12 komunalnih policajaca

Kandidati koji budu izabrani upućuju se na stručno osposobljavanje i obuku o trošku Gradske uprave Grada Subotica, a posle obavljene stručne obuke kandidati polažu ispit za obavljanje poslova i primenu ovlašćenja komunalnog policajca.

Kandidati koji polože ispit zasnovaće radni odnos u Gradskoj upravi Grada Subotica, samo ukoliko Gradska uprava Grada Subotica dobije saglasnost za novo zapošljavanje i dodatno radno angažovanje kod korisnika javnih sredstava.

U slučaju da kandidati koji su položili ispit za obavljanje poslova i primenu ovlašćenja komunalnog policajca zasnuju radni odnos u Gradskoj upravi Grada Subotica, biće obavezani da polože i stručni ispit za rad u organima državne uprave.

Produžen konkurs za stručnu obuku još 12 komunalnih policajaca

Prijava:

Prijave na oglas sa dokazima o ispunjavanju svih gore navedenih uslova za zasnivanje radnog odnosa, zainteresovani kandidati podnose poštom, na adresu: Gradska uprava Subotica, Trg slobode 1 ili lično u Gradski uslužni centar Grada Subotica koji se nalazi u prizemlju Gradske kuće.

Dokumentaciju kojom se dokazuje ispunjenost uslova iz oglasa kandidati podnose u originalu ili kao overene fotokopije ili će se u protivnom smatrati da im je prijava nepotpuna.

Oglas je otvoren do 8. decembra. Nepotpune i neblagovremeno podnete prijave neće biti uzete u obzir prilikom odlučivanja o izboru kandidata.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 godina i 4 meseca
Komentara: 37
Pregleda: 19145

Povezana vest

Povezane teme

komunalni policajac

javni konkurs

oglas za posao

konkurs za posao

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.