Komentara: 1
Pregleda: 2871

Problemi sa podzemnim vodama u Željezničkom naselju

24.05.2011. u 13:32h
Izvor: RTV Yueco
Problemi sa podzemnim vodama u Željezničkom naselju

Mesni odbor Demokratske stranke Srbije u Željezničkom naselju podseća da još uvek ništa nije urađeno po pitanju rešavanja problema podzemnih voda, te su građani prinuđeni da izbacuju vodu iz svojih kuća i dvorišta na ulicu.

U DSS-u takođe podsećaju da su građani već nekoliko puta neuspešno apelovali na vlast u MZ da reši ovaj gorući problem, koji će dolaskom leta usloviti realnu mogućnost da dođe do epidemija, žutice i ogromnog broja komaraca . Podzemne vode jesu najveći, ali ne i jedini problem na koji je vlast u MZ Željezničko naselje ostala gluva.

Silna obećanja ostala su samo mrtvo slovo na papiru u vreme kampanja, jer i dalje kanalizacija nije izgrađena, nedostaju asfalt i trotoari, a vrhunac nebrige dostignut je kada je Ulica 51. divizije pripremljena za asfaltiranje, a da pritom nije ispod nje postavljena kanalizacija.

Poznat je takođe slučaj koji je ne tako davno zadesio stanovnika ove MZ kada mu se kuća srušila zbog visokog nivoa podzemnih voda. Sa ovakvim i sličnim problemima tek će se susretati građani ove MZ ukoliko se rukovodstvo maksimalno ne založi da ispuni obećanja koja su data građanima, zaključuje se u saopštenju.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 12 godina i 10 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 2871
Povezane teme

Demokratska stranka Srbije Subotica

DSS Subotica

željezničko naselje

problemi sa podzemnim vodama

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.