Komentara: 2
Pregleda: 3578

Problemi mesne zajednice Aleksandrovo

12.07.2011. u 14:24h
Izvor: RTV City
Problemi mesne zajednice Aleksandrovo

Mesna zajednica Aleksandrovo jedna je od samo tri Mesne zajednice u gradu u kojima je opstala institucija samodoprinosa, takođe, kao jedna od najvećih u gradu ima i karakteristike a samim tim i probleme koji se javljaju i u gradskim i u prigradskim Mesnim zajednicama.

Sredstva koja se sakupe samodoprinosom građana nisu zanemarljiva i iznose oko 10 miliona dinara ali neshvatljivo je da u ovako teška vremena ne postoji razumevanje lokalne samouprave za izdavanje neophodnih dozvola kako bi se izvršili potrebni radovi na objektima i u ulicama koje su identifikovane kao prioriteti.

Jedan od značajnih problema vezan je za staru zgradu Mesne zajednice u ulici Aksentija Marodića, objekat pod zaštitom države star vek i po u kome se sada nalaze prostorije KUD „Aleksandrovo“ u čijem radu učestvuje stotinjak dece.

Izvor: RTV City
Postavljeno pre 12 godina i 8 meseci
Komentara: 2
Pregleda: 3578
Povezane teme

mesna zajednica aleksandrovo

aleksandrovo

šandor

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.