Komentara: 1
Pregleda: 1929

Problemi kod svih isti

26.02.2009. u 15:45h
Izvor: RTV Yueco
<p>Neasfaltirane ulice, divlje deponije neizgradena vodovodna i kanalizaciona mreža problemi su koji ti&scaron;te stanovnike svih mesni zajednica u okruženju. Ove godine iz budžeta za sufinasiranje mesnih zajednica u kojima se realizuje samodoprinos izdvojeno je deset miliona dinara, dok je 9 miliona i 800 hiljada dinara obezbeđeno za funkcionisanje istih.</p>
Problemi kod svih isti

Problemi u svim mesnim zajednicama su u većini slučajeva isti. Nedostatak puteva, trotoara, biciklističkih staza, održavanje javnih površina kao i neizgrađena vodovodna i kanalizaciona mreža vidljivi su problemi sa kojima se suočavaju stanovnici prigradskih naselja.

U gradskoj upravi kažu da planiraju da od sredine marta krenu sa obilaskom svih mesnih zajednica, kako bi se upoznali sa problemima na terenu i što bolje ih rešili.U planu je formiranje informativnog centra gde će se davati odgovori na konkretna pitanja.Na radnom sastanku između predstavnika 17 prigradskih mesnih zajednica, gradske uprave i predstavnika Javnih komunalnih preduzeća "Čistoća i zelenilo", "Vodovod i kanalizacija", "Direkcija za izgradnju grada" i "Zavod za urbanizam" razgovaralo se i o ekološkim problemima.Kao glavni problem istaknut je veliki broj divljih deponija i nedostatak vetrozaštitinih pojaseva.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 15 godina i 2 meseca
Komentara: 1
Pregleda: 1929
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.