• Pregleda: 3079

Problem male neasfaltirane ulice na Malom Radanovcu

U Mesnoj zajednici "Mali Radanovac" problem su male ulice koje nisu asfaltirane. Retko se nađu na listi prioriteta zbog dužine, iako čitavo naselje ima sprovedenu vodovodnu mrežu, a tek poneko domaćinstvo nema gradsku kanalizaciju.
Problem male neasfaltirane ulice na Malom Radanovcu

U naselju ima oko deset malih ulica koje nisu asfaltirane i u  vreme većih padavina stvaraju probleme građanima. Svake godine mesna zajednica napravi listu prioriteta koju preda Direkciji za izgradnju grada i u zavisnosti od novca koji obezbeđuje grad, ulice se asfaltiraju.

U Mesnoj zajednici "Mali Radanovac "ističu da su u proteklih par godina rešili probleme u ulicama koje su predstavljale višedecenijski problem. Sada na listi prioriteta su male ulice poput Pionirske. Problem je i što u pojedninim ulicama nije završeno asfaltiranje, ali ti delovi su posuti tucanikom.

U naselju je 100 odsto uveden vodovod, a 95 odsto kanalizacija. Od infrastrukture im nedostaje da ulice budu asfaltirane kako bi autobus mogao da saobraća na više stanica.

Izvor: RTV Yueco / Autor: Sandra Iršević

povezane teme

5
Pinokio Odgovori
Ili Cvetna ulica.....koju kada dolazi izbori......uvek imaju u planu, obećaju...
Мицки Odgovori
Мислите да постоје асфалтиране улице у другим месним заједницама?
Simo Odgovori
Mali Radanovac je uredjen i asfaliran kraj iznad subotickog proseka. Nedavno je tamo jedna ulica dobila asfalt dok neke druge ulice blize gradu ne mogu ni tucanik da dobiju. Jeste sramota grada s obzirom u kojem veku zivimo ali cekajte reda.
ASD Odgovori
da nepricamo o makovoj sedmici gde asfalta ne postoji u malim ulicama
sramota
saša Odgovori
@ASD
Za vas i sve ostale za razilku od Makove sedmice i nekih drugih delova grada u Malom Radanovcu svi objekti su građeni sa građevinskom dozvolom prema urbanističkom planu pa prema tome i zaslužuju da dobiju asfaltirane ulice jer su kroz takse i druge obavezne dažbine prilikom dobijanja tih dozvola platili i uređenje infrastrukture.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.