Komentara: 5
Pregleda: 3475

Problem male neasfaltirane ulice na Malom Radanovcu

07.04.2015. u 16:11h
Izvor: RTV Yueco
U Mesnoj zajednici "Mali Radanovac" problem su male ulice koje nisu asfaltirane. Retko se nađu na listi prioriteta zbog dužine, iako čitavo naselje ima sprovedenu vodovodnu mrežu, a tek poneko domaćinstvo nema gradsku kanalizaciju.
Problem male neasfaltirane ulice na Malom Radanovcu

U naselju ima oko deset malih ulica koje nisu asfaltirane i u  vreme većih padavina stvaraju probleme građanima. Svake godine mesna zajednica napravi listu prioriteta koju preda Direkciji za izgradnju grada i u zavisnosti od novca koji obezbeđuje grad, ulice se asfaltiraju.

U Mesnoj zajednici "Mali Radanovac "ističu da su u proteklih par godina rešili probleme u ulicama koje su predstavljale višedecenijski problem. Sada na listi prioriteta su male ulice poput Pionirske. Problem je i što u pojedninim ulicama nije završeno asfaltiranje, ali ti delovi su posuti tucanikom.

U naselju je 100 odsto uveden vodovod, a 95 odsto kanalizacija. Od infrastrukture im nedostaje da ulice budu asfaltirane kako bi autobus mogao da saobraća na više stanica.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 9 godina i 1 nedelju
Komentara: 5
Pregleda: 3475
Povezane teme

komunalni problemi Subotica

mesna zajednica mali radanovac

asfaltiranje

neasfaltirana ulica

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.