Komentara: 0
Pregleda: 2542

Pro PR Kongres na Paliću

12.05.2011. u 20:08h
Izvor: RTV Yueco
Pro PR Kongres na Paliću

Na Paliću je jutros otvoren Pro PR kongres koji se održava u svim bivšim zemljama SFRJ, a ovo je drugi put da se organizuje u našoj zemlji. Tema ovogodišnjeg kongresa jeste krizno komuniciranje, a svoja iskustva preneli su i predsednik svetskog udruženja za odnose sa javnošću Ričard Linig i predsednik svetskog udruženja za praćenje i analizu medija Huan Sola.

Glavna tema kongresa bila je ekonomska kriza u našaoj zemlji, što proizvodi omalovažavanje posla kao što je PR. Baš iz tog razloga, prema rečima predavača, ova struka je bitnija nego ikada.

Specifičnost kongresa jeste da se održava upravo na teritorijama koje još pogađa ekonomska kriza, odnosno zemlje koje se lagano oporavljaju od krize. To je za službe PR-a novo tržište koje treba osvojiti.

Ono što je Ričard Lining izdvojio kao najbitniju činjenicu jeste da se ne treba osvrtati na krizu koja nas je pogodila, nego gledati unapred i znati kako se ponašati nakon krize. Pokrovitelj ovog kongresa jeste gradonačelnik grada Subotice Saša Vučinić, koji je prema rečima organizatora prepoznao ideju PR službi.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 12 godina i 11 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 2542
Povezane teme

Saša Vučinić

pro pr piar kongres palić

ričard lining

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.