• Pregleda: 2382

Priznanje vaspitačici Nataši Vrapčević

Priznanje vaspitačici Nataši Vrapčević

Raditi sa decom je lepo, oni su uvek iskreni i nikad vas neće slagati. Njihov osmeh je najiskreniji i uvek su spremni da daju poslednju reč. Vaspitačica u ustanovi Naša Radost Nataša Vrapčević zahvaljujući poslom kojim se bavi dobila je inspiraciju da učestvuje na međunarodnom stvaralaštvu za decu koje je održano u Austriji. Nataša je zahvaljujući slikovnici koju je sama napravila i prevela, dobila priznanje, to je nagrada za ceo njen trud i treba napomenuti i da je jedina iz Srbije koja je učestvovala na ovom prestižnom festivalu za najmlađe.

Koliko je Nataša posvećena deci govori podatak da je objavila dve knjige za decu, da piše i komponuje dečije pesmice. Kako sama kaže insipraciju je upravo pronašla radeći kao vaspitačica. Jer na njihovu inicijativu i na podršku dece svaki put se trudi da svoje znanje deci prikaže na drugačiji način.

Izvor: RTV Yueco

povezane teme

2
Goran Odgovori
Svaka cast, tako treba. Eh, jos da je vise ovakvih lepih vesti!
draga Odgovori
čestitam Nataša,
pozdrav iz Novske,
Draga
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.