Komentara: 2
Pregleda: 2698

Priznanje vaspitačici Nataši Vrapčević

22.11.2011. u 16:37h
Izvor: RTV Yueco
Priznanje vaspitačici Nataši Vrapčević

Raditi sa decom je lepo, oni su uvek iskreni i nikad vas neće slagati. Njihov osmeh je najiskreniji i uvek su spremni da daju poslednju reč. Vaspitačica u ustanovi Naša Radost Nataša Vrapčević zahvaljujući poslom kojim se bavi dobila je inspiraciju da učestvuje na međunarodnom stvaralaštvu za decu koje je održano u Austriji. Nataša je zahvaljujući slikovnici koju je sama napravila i prevela, dobila priznanje, to je nagrada za ceo njen trud i treba napomenuti i da je jedina iz Srbije koja je učestvovala na ovom prestižnom festivalu za najmlađe.

Koliko je Nataša posvećena deci govori podatak da je objavila dve knjige za decu, da piše i komponuje dečije pesmice. Kako sama kaže insipraciju je upravo pronašla radeći kao vaspitačica. Jer na njihovu inicijativu i na podršku dece svaki put se trudi da svoje znanje deci prikaže na drugačiji način.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 12 godina i 5 meseci
Komentara: 2
Pregleda: 2698
Povezane teme

Naša Radost Subotica

priznanje vaspitačici

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.