• Pregleda: 1237

Priznanja za planinare "Spartaka"

Povodom Svetskog dana planina, Planinarski savez Srbije je dodelio priznanja najboljim pojedincima i ekipama u 2019. godini za postignute sportske rezultate, među kojima su i članovi Planinarskog sportskog kluba "Spartak".
Priznanja za planinare "Spartaka"

Planinarski sportski klub "Spartak" dobitnik je priznanja u sportskom penjanju, koje je dodeljeno Nori Bognar za ispenjani smer 10-UIAA i Marku Darabošu za osvojeno prvo mesto u brzinskom penjanju na Državnom prvenstvu.

Priznanjem je nagrađena i Sara Pirnat za osvojeno drugo mesto na Državnom prvenstvu u "dry tooling"-u, dok je Tamara Kantor dobila priznanje za treća mesta na Državnom prvenstvu i Kupu Srbije u planinarskom trekingu za juniorke.

Za osvojeno drugo mesto u Ligi Srbije u planinarskoj orijentaciji, priznanje su dobile pionirke Lorena Ledenjak, Ivona Ludaić i Zoja Marks, dok je za solo ispenjani vrh Elbrus (5.642 mnv) priznanjem nagrađen Alfred Abraham.

Izvor: Subotica.com

povezane teme

2
Planinar Odgovori
Šta bi tek bilo da imamo planinu :).
srdjan1974 Odgovori
Zato je Iso danima odsutan sa svog radnog mesta....!
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.