Komentara: 7
Pregleda: 6532

Privremeno se zatvara deonica Y kraka od kružnog toka (Somborski put) do Kelebije

19.11.2020. u 08:30h
Izvor: Subotica.com
Saobraćaj na deonici ipsilon kraka dva dana će biti obustavljen zbog izgradnje natputnjaka na Miljkutskom putu.
Privremeno se zatvara deonica Y kraka od kružnog toka (Somborski put) do Kelebije
Foto: Ilustracija, arhiva

Javno preduzeće "Putevi Srbije" saopštilo je da će od petka, 20. novembra, od 7 časova, do subote, 21. novembra do 18 časova, biti obustavljen saobraćaj na putu I B reda, na deonici od graničnog prelaza Kelebija do Subotice i od Subotice do Bajmoka.

U tom periodu saobraćaj će se odvijati obilaznim putem kroz Suboticu, odnosno kružnom raskrsnicom Kelebija - Karađorđev put - Somborski put - kružna raskrsnica Subotica (Sombor), a biće regulisan projektovanom saobraćajnom signalizacijom.

Zbog izgradnje Miljkutskog puta, odnosno radova na tom delu puta (deonica Y kraka od kružnog toka do granice) sav teretni saobraćaj će ići starim putem, kroz Suboticu, preko Zagrebačke ulice, ka Kelebiji.

Tokom trajanja radova, na Somborskom putu (IB 12) će biti postavljena privremena saobraćajna signalizacija za preusmerenje saobraćaja.

* Nadvožnjak i podvožnjak su objekti iznad i ispod pruge. Natputnjak i potputnjak su termini za objekte iznad ili ispod drugog puta namenjenog drumskom saobraćaju.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 5 meseci i 3 nedelje
Komentara: 7
Pregleda: 6532
Povezane teme
Y krak radovi na putevima
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 5 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.