Komentara: 5
Pregleda: 3010

Privremeno se zatvara deonica Y kraka na Somborskom putu, od kružnog toka do Kelebije

24.12.2020. u 11:35h
Izvor: Subotica.com
Saobraćaj na deonici ipsilon kraka od petka do nedelje biće obustavljen zbog nastavka izgradnje natputnjaka na Miljkutskom putu.
Privremeno se zatvara deonica Y kraka na Somborskom putu, od kružnog toka do Kelebije

Javno preduzeće "Putevi Srbije" saopštilo je da će od petka, 25. decembra, od 7 časova, do nedelje, 27. decembra do 13 časova, biti obustavljen saobraćaj na putu I B reda, na deonici od graničnog prelaza Kelebija do Subotice i od Subotice do Bajmoka.

U tom periodu saobraćaj će se odvijati obilaznim putem kroz Suboticu, odnosno kružnom raskrsnicom Kelebija - Karađorđev put - Somborski put - kružna raskrsnica Subotica (Sombor), a biće regulisan projektovanom saobraćajnom signalizacijom.

Privremeno se zatvara deonica Y kraka na Somborskom putu, od kružnog toka do KelebijeZbog izgradnje Miljkutskog puta, odnosno radova na tom delu puta (deonica Y kraka od kružnog toka do granice) sav teretni saobraćaj će ići starim putem, kroz Suboticu, preko Zagrebačke ulice, ka Kelebiji.

Tokom trajanja radova, na Somborskom putu (IB 12) će biti postavljena privremena saobraćajna signalizacija za preusmerenje saobraćaja.

* Nadvožnjak i podvožnjak su objekti iznad i ispod pruge. Natputnjak i potputnjak su termini za objekte iznad ili ispod drugog puta namenjenog drumskom saobraćaju.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 3 godine i 3 meseca
Komentara: 5
Pregleda: 3010
Povezane teme

radovi na putevima

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.