• Pregleda: 4030

Privremene izmene na autobuskim linijama 1a, 2, 8a i 9

Privremene izmene na autobuskim linijama 1a, 2, 8a i 9

Zbog radova u Zmaj Jovinoj ulici, u utorak, 9. jula, od 8 do 16 časova, doći će do promene u trasama linije 1a "Kelebija opština-Novo naselje" iz smera Novog naselja, linije 2 "Srpski šor-Pačirski put" iz smera Pačirskog puta, linije 8a "Železničko naselje-Jadran-Lifka" iz smera Lifke, kao i na liniji 9 "Srpski šor-Sever" iz smera fabrike "Sever" i to u delu trase u Ulici Đure Đakovića. 

Kako je saopšteno iz JP "Subotica-trans", autobusi na navedenim linijama i smerovima će posle stajališta "Jadran" skrenuti u Ulicu Vase Stajića, zatim će saobraćati Partizanskom ulicom, odakle će se vratiti na uobičajenu trasu linije kroz Zmaj Jovinu ulicu. Stajalište "Higijenski zavod" iz smera "Jadrana" neće biti u upotrebi u navedenom periodu.

Navedene linije će saobraćati bez promene trase iz smera Aleje maršala Tita.

Privremena trasa linija 1a, 2, 8a i 9 označena je narandžastom bojom

Izvor: Subotica.com

povezane teme

7
daca Odgovori
Kako bi čovek razumeo prikazanu trasu na mapi dela grada, potrebno je da poznaje sve pivnice i strane firme kako bi se uspeo snaći. Gledajući je, imala sam utisak da sam u Londonu ili negde u inostanstvu , a ne u našem velikom selu. Mi bismo uporno da se iz opanka prebacimo u molasine .....
Mačka
Bitno je da se radi!
Olivia Bajor
Idi ti lepo u tvoj London!
kojot
Preko Dusanova i Cantavira ce oci...
Stojko
Najlakše je pisati kojekakve gluposti i biti negativan u svakoj vesti.
Osmeh na lice i pozitivne misli.
Život je lep g-đo...
DRAPO Odgovori
Sve je lepo nacrtano i označeno a to što si nepismena je tvoj problem !!!
PS Hvala za informaciju !!!
Coyote Nervosius Odgovori
Nije u funkciji ni autobuska stanica kod pravoslavne crkve.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.