• Pregleda: 1586

Privremena zabrana saobraćaja u više ulica na Paliću

Zbog radova na izgradnji kanalizacione mreže na Paliću, od četvrtka, 26. septembra, u više ulica u ovom naselju biće privremeno zabranjen saobraćaj. Stanovnici ovih ulica, moći će nesmetano da prolaze kroz njih.
Privremena zabrana saobraćaja u više ulica na Paliću

U periodu od 26. septembra pa sve do 20. oktobra, saobraćaj će privremeno biti zabranjen u Bohinjskoj ulici na potezu od Trogirske (slepi krak) u smeru Zelenogorske, kao i u ulici Ernea Lanjija od Trogiske ulice (slepi krak). 

U periodu od 26. septembra pa sve do 30. oktobra, saobraćaj će privremeno biti obustavljen u ulici Marka Oreškovića na potezu od Lopudske, u dužini od 50 metara, u smeru Pulske ulice, kao i na raskrsnici ulica Zelenogorske, Marka Oreškovića i Košut Lajoša (deonica 1 i 2) na potezu od Zelenogorske do kućnog broja 13. 

Izvođač radova biće u obavezi da omogući nesmetani prolaz stanovnicima ovih ulica za sve vreme trajanja radova, saopštio je Sekretarijat za komunalne poslove, energetiku i saobraćaj. 

Izvor: Subotica.com

povezane teme

2
Manda Odgovori
A ko ce biti odgovoran za vracanje ulice u prvobitno stanje? Posto nauceni iz ranijih iskustava ulice ostanu krpljene jako lose, prevelike budze betona koje se itekako osete kada prelazite autom. Dosad se to busilo i krpilo zbog digitalne kablovske, pa je svaki operater malo malo kopao a u nekim ulicama mozda su busili beton na 1-2 mesta, medjutim sad se busi skoro ispred svake kuce i zamolio bih nadlezne da obrate paznju da se to ne odradi fuserajski nego da se stvarno to odradi sto bolje. Hvala unapred u ime svih Palicana.
kojot
Primljeno k znanju.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.