Komentara: 2
Pregleda: 2028

Privremena zabrana saobraćaja u više ulica na Paliću

25.09.2019. u 21:07h
Izvor: Subotica.com
Zbog radova na izgradnji kanalizacione mreže na Paliću, od četvrtka, 26. septembra, u više ulica u ovom naselju biće privremeno zabranjen saobraćaj. Stanovnici ovih ulica, moći će nesmetano da prolaze kroz njih.
Privremena zabrana saobraćaja u više ulica na Paliću

U periodu od 26. septembra pa sve do 20. oktobra, saobraćaj će privremeno biti zabranjen u Bohinjskoj ulici na potezu od Trogirske (slepi krak) u smeru Zelenogorske, kao i u ulici Ernea Lanjija od Trogiske ulice (slepi krak). 

U periodu od 26. septembra pa sve do 30. oktobra, saobraćaj će privremeno biti obustavljen u ulici Marka Oreškovića na potezu od Lopudske, u dužini od 50 metara, u smeru Pulske ulice, kao i na raskrsnici ulica Zelenogorske, Marka Oreškovića i Košut Lajoša (deonica 1 i 2) na potezu od Zelenogorske do kućnog broja 13. 

Izvođač radova biće u obavezi da omogući nesmetani prolaz stanovnicima ovih ulica za sve vreme trajanja radova, saopštio je Sekretarijat za komunalne poslove, energetiku i saobraćaj. 

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 4 godine i 7 meseci
Komentara: 2
Pregleda: 2028
Povezane teme

vodovod Palić

uvođenje kanalizacije i vodovoda

vodovodna mreža

radovi na vodovodnoj mreži

zatvaranje ulica

promena režima saobraćanja

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.