Komentara: 7
Pregleda: 15169

Privrednici dozvole za kretanje tokom policijskog časa da traže od Ministarstva privrede

18.03.2020. u 20:41h
Izvor: PR tekst
Privrednici dozvole za kretanje tokom policijskog časa da traže od Ministarstva privrede

Privredna komora Srbije ne izdaje dozvole kompanijama koje imaju potrebe za angažovanjem zaposlenih u vreme zabrane kretanja od 20 časova uveče do pet sati ujutru.

- Na molbu nadležnih državnih organa, pozivamo kompanije da popunjeni obrazac - tabelu sa podacima zaposlenih za čijim radom u noćnoj smeni postoji potreba, dostave na mejl Ministarstva privrede - vanrednostanje@privreda.gov.rs - saopštavaju iz Komore.

Kako se navodi, Komora je u prepodnevnim časovima anketiranjem kompanija prikupila informacije u cilju sagledavanja potreba za proizvodnjom i pružanjem usluga u vreme zabrane kretanja, pa se mole privrednici koji su već slali podatke da imaju razumevanja i to učine i u traženoj formi.

PKS će biti na raspolaganju privrednicima za sve dodatne informacije i pomoć kako bi i u novim okolnostima obezbedili nastavak nesmetanog rada u noćnim smenama, ali i u stalnoj komunikaciji sa nadležnima da bi se, kako kažu, vladina mera što efikasnije sprovodila. 

Izvor: PR tekst
Postavljeno pre 4 godine i 1 mesec
Komentara: 7
Pregleda: 15169
Povezane teme

vanredno stanje

privredna komora srbije

policijski čas

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.