• Pregleda: 5176

Pripreme za gradnju Majšanske petlje

Pripreme za gradnju Majšanske petlje

Počelo je rušenje kuća na potezu gde treba da se izgradu Majšanska petlja.

Ekspropijaciju placeva i objekata košta će oko 100 miliona dinara i ostalo je još da se otkupi ili zameni oko 15 objekata.

Prošle godine Vlada Srbije je u Službenom glasniku objavila rešenje u kome se kao javni interes navodi otkup placeva radi izgranje prilaznih puteva, mosta i kružnog toka.

Striko je naveo da će se projekat gradnje Majšanske petlje obaviti u 2 faze: prva faza je izgradnja kružnog toka, a druga faza je izgradnja Majšanskog mosta. Detaljnije informacije možete saznati u video prilogu:

Izvor: RTV Yueco

povezane teme

6
sns Odgovori
I od ovoga nece biti nista... moguce je da ce poceti, i ostaviti tako nezavrseno.. I*ioti..
Slađana Danna Odgovori
sns,zasto mislis da nece biti nista od ovoga? nervira me vise to unapred osudjivanje necega na propast...sudimo li to po sebi i nasem odustajanju od svega cega se dohvatimo?
Akways Ultra Odgovori
@ Sladjana Danna Saulic

Eh, sada , ne valja vam narod! Bilo je i takvih vladara koji su zeleli narod svoj da zamene!
Igore Odgovori
Taj most je čista izmišljotina, predizborni marketing, žvaka za naivne građane ! Grad nema para ni komunalnoj policiji da kupi uniforme, a o službenim vozilima da i ne govorim, nema para da sanira zelenu fontanu, gradnju pozorišta ne vredi ni spomenuti, a sada će odjednom imati para da izgradi grandiozan most preko međunarodne pruge !!! Ma dajte ljudi mućnite malo glavama ! Radi se o bogaćenju nekih pojedinaca koji su kupili placeve okolo tog prostora po nekim bagatelnim cenama a sada će im grad po višestruko većim cenama otkupiti to zemljište ! Kada se izvrše finansijske transakcije i legnu pare dotičnima u džepove svi će odjednom dobiti amneziju i zaboraviti da se most uopšte i pominjao a građanima će ostati još ruševina kao ruglo i dokaz gramzivosti nekih za koje inače svi znamo ko su .....
Always Ultra Odgovori
Igor je vec uglavnom sve rekao vrlo slikovito. Bas sam skoknuo da tog navodnog gradilista i ako nisam bas promasio lokaciju nisam video da se ista igde rusi-gradi. Stvarno je nezamislivo da grad sa ovakvim stanjem u svom centru dobije neku petlju kao u Tokiju! Inace, mislim da je vise do nehtenja nego do nemanja para!
običan građanin Odgovori
Ja sam za to da se prvo asfaltiraju sve ulice u Subotici bez izuzetka,da svi imaju vodu i kanlizaciju kao sav normalan svet,pa kad imamo osnovne stvari onda da radimo na preasfaltiranju,rušenju,gradnji novog mosta ili već šta je potrebno za bolji saobraćaj.
Bitno je da nam je gradska kuća osvetljena ko Božićna jelka a preko puta nje pozorište-veliko i doživotno gradilište ruglo grada,a da ne pričam o asfaltu.Mi se davimo u blatu i prašini a kao urbanizacija grada je u toku,o čemu pričamo???
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.