Komentara: 3
Pregleda: 4476

Pripreme za elektronsku naplatu karata u autobusima

29.03.2012. u 16:17h
Izvor: RTV Yueco
Pripreme za elektronsku naplatu karata u autobusima

Danas i prvog aprila zaposleni u preduzeću “Subotica-trans” će da anketiraju putnike. Reč je realizaciji IPA prekograničnog projekta između Mađarske i Srbije pod nazivom „Razvoj integralnog sistema javnog transporta u regionu Subotica-Segedin “.Pored anketiranja putnika obaviće se brojanje putnika u javnom prevozu i to na linijama :Subotica-Segedin,Kanjiža-Reszke-Segedin.

Brojanje putnika obaviće se i u vozovima na relaciji Segedin-Reske, Subotica- Horgoš i anketiranje putnika u automobilima na granici Horgoš-Reske i Đala, Tisasiget. Anketa domaćinstava će se takođe sprovesti u Subotici, u naseljima u pograničnom prostoru, kao u Segedinu tikom aprila.

Cilj projekta je razvoj integralnog sistema javnog prevoza u regionu Subotica - Segedin koji bi povezao zajednice sa obe strane granice. Novi integralni sistem bi se sastojao iz usklađenih linija javnog transporta, železničkog i autobuskog, integralnog sistema elektronske naplate karata, elektronskog prikupljanja podataka u realnom vremenu i koordinacije rasporeda različitih transportnih operatera.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 12 godina i 2 nedelje
Komentara: 3
Pregleda: 4476
Povezane teme

IPA prekogranični program

Suboticatrans

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.