Komentara: 5
Pregleda: 6392

Pripadnici Vojske Srbije donirali odeću, obuću i igračke deci "Kolevke"

15.04.2019. u 14:22h
Izvor: Subotica.com
Predstavnici garnizona Bačke Topole posetili su u petak korisnike Doma za decu ometenu u razvoju "Kolevka" i tom prilikom donirali veću količinu odeće, obuće i igračaka za decu. Ovo je bila prva poseta pripadnika Vojske Srbije "Kolevci", a dogovoren je nastavak saradnje i uzvratna poseta dece garnizonu Bačke Topole.
Pripadnici Vojske Srbije donirali odeću, obuću i igračke deci "Kolevke"

Prema rečima Danijele Andrašić, defektologa u Domu za decu ometenu u razvoju "Kolevka", ideja o prikupljanju donacije potekla je još u martu od desetara Jelene Mak, vojnog službenika Vanje Bogićevića i majora Radeta Adamovića, a u samoj akciji učestvovali su svi zaposleni garnizona Bačke Topole Vojske Srbije, kao i zaposleni u dve vojne pošte 1419 i 1417.

Donaciju su u petak uručili vojni službenik Bogićević, major Adamović, kao i stariji vodnik Nedeljko Blagojević i vojni nameštenik Goran Antonijević, koji su se ovom prilikom družili i fotografisali sa korisnicima Doma i decom u Dnevnom boravku "Zvezdice".

- Svaka poseta nam mnogo znači, kao i donacija koja nam je uručena. Ova je bila posebna za nas, jer su deca imala priliku da se slikaju ispred vojnih vozila, da se po prvi put susretnu sa uniformisanim licima, a koliko to njima znači, dovoljno govore osmesi na njihovim licima. Važno je ono što se donese, ali je mnogo važniji ovaj gest Vojske i ostalih građana koji posećuju našu decu. Ovo je poziv i za sve ostale da su naša vrata uvek otvorena i da su dobro došli - rekla je Andrašić.

Pripadnici Vojske Srbije donirali odeću, obuću i igračke deci "Kolevke"

Ovo je bila prva poseta Vojske Srbije "Kolevci", a kako Andrašić ističe, i početak jedne lepe saradnje koja će u narednom periodu rezultovati uzvratnom posetom korisnika Doma garnizonu Bačke Topole.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 4 godine i 11 meseci
Komentara: 5
Pregleda: 6392
Povezane teme

kolevka

deca iz kolevke

dom za decu ometenu u razvoju kolevka

donacija kolevka

lepe vesti

vojska srbije

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.