Komentara: 1
Pregleda: 1570

Prikupljanje donacija za ugrožene sugrađane u Mesecu solidarnosti

23.09.2021. u 13:00h
Izvor: Subotica.com
Tokom Meseca solidarnosti, svi sugrađani koji su u mogućnosti mogu do 17. oktobra da doniraju prehrambene artikle i higijenska sredstva u maloprodajnom objektu "Maxi" (bivšem tržnom centru "Centar") i tako pomognu porodicama koje su u teškoj materijalnoj situaciji, poručuju iz Crvenog krsta Subotice.
Prikupljanje donacija za ugrožene sugrađane u Mesecu solidarnosti

Artikle koje su namenili kao donaciju sugrađani mogu da odlože u dve kutije koje su postavljene u maloprodajnom objektu "Maxi" obeležene oznakama Crvenog krsta, a preporuka je da to budu prehrambeni artikli trajnijeg karaktera, kao i higijenska sredstva.

- Molimo sve ljude dobrog srca, da prilikom kupovine artikala za svoje potrebe, doniraju artikle koji će pomoći našim sugrađanima da olakšaju težak život - pozivaju iz Crvenog krsta.

Iz ove gradske organizacije podsećaju da moguće doneti i polovnu garderobu u njihove prostorije (Trg žrtava fašizma 3), svakog radnog dana od 8 do 13 časova.

Mesec solidarnosti se ove godine obeležava od 15. septembra do 17. oktobra, a prikupljene donacije namenjene su sugrađanima u teškoj materijalnoj situaciji, kojima je pomoć neophodna.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 2 godine i 6 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 1570
Povezane teme

crveni krst

donacija

pomoć za socijalno ugrožene

crveni krst subotica

mesec solidarnosti

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.