Komentara: 7
Pregleda: 6735

Prijemni ispit na Ekonomskom fakultetu

30.06.2011. u 22:06h
Izvor: RTV Yueco
Prijemni ispit na Ekonomskom fakultetu

Na Ekonomskom fakultetu u Subotici tokom prepodnevnih časova održan je prijemni ispit za svršene srednjoškolce. Na ispit je izašlo blizu 800 studenata, što je nešto lošiji prosek za razliku od prethodnih godina, ali će svih 400 budžetskih mesta biti popunjeno u ovom ispitnom roku. Za sledeća dva ispitna roka ostalo je još 200 slobodnih mesta, a druga dva kruga održaće se u septembru.

Većina studenata koji su napustili amfiteatar pre isteka vremena, imala je osmeh na licu zbog činjenice da su zadovoljni urađenim ispitom. Oni koje smo anketirali, to su i potvrdili.

Ispit je polagan u dve smene, a polagalo ga je nepunih 800, sada već bivših srednjoškolaca. Na fakultetu kažu da će u prvom krugu biti popunjena budžetska mesta, kojih ima 400, od toga 55 odsto u Subotici i 45 odsto u Novom Sadu.

Sledeća dva kruga održaće se početkom i krajem septembra, a slobodno je ostalo još 200 mesta. Na fakultetu se nadaju da će do 1. oktobra i ta mesta biti popunjena.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 12 godina i 8 meseci
Komentara: 7
Pregleda: 6735
Povezane teme

ekonomski fakultet subotica

Aleksandar Grubor

prijemni ispit

prijemni ispit na ekonomskom fakultetu

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.