Komentara: 1
Pregleda: 3446

Prijave za besplatnu rehabilitaciju penzionera

14.03.2013. u 16:36h
Izvor: RTV Yueco
Gradsko udruženje penzionera obaveštava penzionere sa područja grada Subotice da je republički fond za penzijsko i invalidsko osiguranje raspisao oglas za prijem zahteva za upućivanje korisnika penzija na besplatnu rehabilitaciju za 2013. godinu.
Prijave za besplatnu rehabilitaciju penzionera

Pravo na besplanu rehabilitaciju u trajanju od 10 dana mogu ostvariti primaoci starosne, invalidske I porodične penzije, kao i poljoprivredni penzioneri sa prebavilaštem u Republici Srbiji čija je penzija za januar, odnosno februar niža od prosečne penzije koja iznosi 23.571 dinar mesečno.

Ovu uslugu mogu ostvariti korisnici penzija koji to pravo nisu iskoristili u poslednjih 5 godina, dok korisnici poljoprivrednih penzija moraju imati najmanje 10 godina staža po osnovu obavljanja poljoprivredne delatnosti. Prijave se podnose od 18 do 31. marta od 8-11 časova u sedištu Udruženja na adresi Save Šumanovića br. 2.

Udruženje prima I prijave za rezervisanje soba u njihovom odmaralištu u Sokobanji. Detaljnine informacije o potrebnim dokumentima za ostvarivanje prava na besplatnu rehabilitaciju, kao I korišćenje smeštaja u Sokobanji mogu se dobiti u Udruženju penzionera.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 11 godina i 1 mesec
Komentara: 1
Pregleda: 3446
Povezane teme

udruženje penzionera

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.