• Pregleda: 1221

Prezentacija programa SuanPan mentalne aritmetike u sredu

Predstavljanje programa i upis novih grupa u Smart edu centru zakazano je za sredu, 26. jun, sa početkom u 19 časova. SuanPan aritmetika je obrazovno-razvojni program kojim se trajno unapređuju intelektualne sposobnosti kod polaznika između 5 i 14 godina.
Prezentacija programa SuanPan mentalne aritmetike u sredu

Deca uče da izvode osnovne matematičke operacije na abakusu koristeći obe ruke istovremeno, čime se podstiče istovremeni rad leve i desne moždane hemisfere pa se vežbom i složenim kombinacijama stvaraju nove i jačaju stare veze u mozgu zadužene za zaključivanje, grafomotoriku, pisanje i mnogi drugi centri i mreže.

Program dokazano utiče na poboljšanje memorije, pažnje i koncentracije što je jasno uočljivo kod odvojene pažnje dece. Kako je pri radu na abakusu mogućnost greške svedena na minimum, dete tokom kursa razvija samopouzdanje, i zahvaljujući tome, emotivno sazreva.

Program je podržan adekvanim uzasnim testovima koncentracije i pažnje, te su rezultati i na ovaj način merljivi i jasni. Osnovni i napredni kurs traju po osam meseci nakon čega ostaje tehnika trajno zapamćena.

Upis septembarskih grupa na osnovni nivo (sabiranje i oduzimanje) i na napredni nivo programa (množenje i deljenje) je u toku. Uzrasne grupe su: Kinder za decu od pet do šest i po godina, Primarna grupa za uzast od sedam do devet godina i Sekundarna grupa za uzrast od devet do četrnaest godina.

Program se realizuje na srpskom i mađarskom nastavnom jeziku.

Prijave možete izvršiti lično u sedištu SmartEdu centra (Partizanska 14/3) i putem sajta SmartEdu.co.rs. Dodatna informacije u vezi realizacije programa na možete dobiti pozivom telefona 069/12-46-939. Prezentacija programa je 26. juna (sreda) sa početkom u 19 časova, u sedištu edukativnog centra.

SPONZORISANI SADRŽAJ

povezane teme

0

Ova vest još uvek nije komentarisana.