Komentara: 19
Pregleda: 15930

Prevrnuo se autobus kod Žedničke petlje

24.03.2013. u 19:14h
Izvor: RTV Yueco
U noći između subote i nedelje, na autoputu Novi Sad-Subotica dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj je povređeno 16 osoba. Nesreća se dogodila kod Žedničke petlje u blizini Subotice kada se autobus pun putnika prevrnuo i 16 lica je zadobilo lakše telesne povrede i svi su zbrinuti u Opštoj bolnici Subotica.
Prevrnuo se autobus kod Žedničke petlje

Nesreća se dogodila oko 1,45 časova i lekari su pacijentima ukazivali pomoć do u 5.30 časova, iste noći. Nakon ukazane lekarske pomoći svi su nastavili put, rekao je  Igor Petković, PR u  Opštoj bolnici Subotica.

Autobus jagodinskog prevoznika "Zoran Reisen" je vozio na redovnoj liniji Vrnjačka banja-Beč kada je vozač autobusa iznenadno izgubio kontrolu nad vozilom i sleteo sa puta. Uviđaj je izvršila saobraćajna policija, a protiv vozača će biti podignuta krivična prijava za krivično delo ugrožavanje javnog saobraćaja. Svi putnici su nakon uviđaja nastavili put za Beč.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 11 godina i 4 dana
Komentara: 19
Pregleda: 15930
Povezane teme

saobraćajna nesreća

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.