Komentara: 23
Pregleda: 14065

Pretučena i opljačkana 88-godišnja žena u porodičnom domu na Radanovcu

29.09.2019. u 13:16h > 30.09.2019. u 00:45h
Izvor: Subotica.com
U noći između petka i subote u naselju Radanovac, u Ulici Vuka Mandušića, 88-godišnja A.S. bila je žrtva razbojništva u porodičnom domu, pri čemu je zadobila povrede u vidu masnica. Obavljen je uviđaj, a policija intenzivno traga za izvršiocima.
Pretučena i opljačkana 88-godišnja žena u porodičnom domu na Radanovcu

Kako saznaje RTV Panon, stariju ženu su tokom noći, dok je spavala, napali muškarac i žena tako što su razvalili vrata i odmah počeli da je fizički uznemiravaju, tražeći od nje da preda novac i druge vrednosti. Po rečima sugrađanke razbojnici su odneli samo tri hiljade dinara.

- Tražili su novac, pretili su da će me ubiti, rekla sam da nemam, tvrdili su da lažem, a onda su krenuli da prevrću stvari po ormarima dok nisu našli torbu u kojoj se nalazilo tri hiljade dinara - kaže A.S. za RTV Pannon - Nakon što su pronašli taj novac tražili su od mene da im dam još, ponavljali su da lažem da nemam i da će me ubiti. Kako nisu našli više ništa otišli su i ostavili me.

Pretučena i opljačkana 88-godišnja žena u porodičnom domu na Radanovcu

Kako kaže starija sugrađanka, kada je skupila snage pozvala je sina J.S., sa kojim već 30 godina drži mlin u naselju, a koji je odmah pozvao policiju.

- Odmah sam dojurio, video sam razvaljena vrata, ispreturanu kuću i majku. Pozvao sam policiju, bili su tu za dva minuta, obavili su uviđaj. Policija sumnja ko bi mogao biti odgovoran za ovo - kaže J.S., prenosi RTV Pannon.

Pretučena i opljačkana 88-godišnja žena u porodičnom domu na Radanovcu

U Policijskoj upravi Subotica su nam potvrdili da se incident dogodio 28. septembra, oko dva časa iza ponoći, kada su, za sada nepoznata lica, izvršila krivično delo razbojništvo i tom prilikom nanela povrede 88-godišnjoj ženi. Uviđaj je obavio zamenik Osnovnog javnog tužilaštva, a policija intenzivno traga za licima koji mogu da se dovedu u vezu sa izvršenjem ovog krivičnog dela.

Prema Članu 206 Krivičnog zakonika Srbije za ovo krivično delo zaprećena je kazna zatvora od dve do 10 godina.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 4 godine i 6 meseci
Komentara: 23
Pregleda: 14065
Povezane teme

razbojništvo

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.