• Pregleda: 4426

Presečen krijumčarski kanal

Pripadnici Policijske uprave u Subotici, u saradnji sa kolegama iz Novog Sada, Sremske Mitrovice, Niša i Uprave kriminalističke policije u sedištu Ministarstva, presekli su još jedan od krijumčarskih kanala preko teritorije Republike Srbije ka zemljama Zapadne Evrope.
Presečen krijumčarski kanal

Tom prilikom zaplenjeno je preko 46 kilograma opojne droge marihuane, čija se vrednost na nelegalnom tržištu procenjuje na oko 50 miliona dinara.

Akcija je izvedena u noći između 17. i 18. aprila 2013. godine, na teritoriji Inđije gde je lišena slobode sedmočlana kriminalna grupa: D.L. (1972), L.M. (1984), U.N. (1985) B.D. (1983), državljani Republike Albanije i Z.P. (1973), B.S. (1988) i S.V. (1979) iz Inđije, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

U ovoj akciji zaplenjeno je 46,3 kilograma marihuane, a oduzeta su i četiri putnička automobila visoke klase.

Policija nastavlja rad na ovom slučaju.

Izvor: Policijska uprava Subotica

povezane teme

4
Rajko Odgovori
Lica iz Inđije i Albanije, i gde tu ima subotičana? Što se njihova imena ne objavljuju da znamo ko su i ko su im prijatelji u policiji.
lakumity103 Odgovori
Svi krijumcarski kanali imaju jedan zajednicki cinilac a to je granicni prelaz. Na jednog uhvacenog bar deset prodje ( cim je toliko drogasa oko nas). Pa gde je onda slaba tacka?
ledenjak Odgovori
Kada bi tu marihuanu što su zaplenili preradili u medikamente , mnoge boleštine bi bile rešene , al neće farmaceutski lobi da popusti ni za pedalj Proganjaju tu biljku ko naj većeg zlotvora U ostalom evo linka da nije sve u toj biljci droga http://www.youtube.com/watch?v=tvtP7NgD8s0&feature=player_embedded
Makijaveli Odgovori
Kokain? Heroin? nikako to da plenite i sprecavate.kao da ga nema u srbiji.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.