Komentara: 15
Pregleda: 5111

Preliminarne liste za instruktore na predstojećem popisu stanovništva u Subotici

11.08.2011. u 03:58h
Izvor: Radio Subotica
Preliminarne liste za instruktore na predstojećem popisu stanovništva u Subotici
Gradska popisna komisija objavila je preliminarnu listu kandidata za instruktore na predstojećem popisu stanovništva. Za obuku je predvidjen 91–dan kandidat, a bilo je prijavljeno više od 900 kandidata.

Preliminarni spisak nalazi se na oglasnoj tabli u Gradskoj kući, kao i na zvaničnom sajtu grada, gde je postavljeno i obaveštenje o dokumentaciji koju je najkasnije do danas do 18 sati potrebno podneti na uvid gradskoj popisnoj komisiji, na drugom spratu Gradske kuće, u kancelariji 238/3.

Ko se ne pojavi u roku, smatraće se da je odustao, te će biti pozvani kandidati po redosledu koji se nalaze ispod crte. Oni koji nisu izabrani za obuku za instruktore imaju mogućnost žalbe gradskoj popisnoj komisiji.

Takodje, neizabrani kandidati mogu da konkurišu za popisivače. Prijavljivanje potencijalnih popisivača počinje 15–tog i traje do 19. avgusta, na prijavnim mestima koja su takodje objavljena na zvaničnom sajtu grada.
Izvor: Radio Subotica
Postavljeno pre 12 godina i 8 meseci
Komentara: 15
Pregleda: 5111
Povezane teme

popis stanovništva

popis u subotici

gradski instruktor

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.