Komentara: 2
Pregleda: 3293

Prekinut pobednički niz ŽFK "Spartak" - presudila bivša igračica

27.04.2014. u 12:11h
Izvor: Subotica.com
Juče su se u Kruševcu u okviru 2. kola plejofa fudbalske Super lige za žene sastali Napredak i aktuelni šampion Srbije subotički Spartak i posle 15 prvenstvenih pobeda Subotičanke su doživele prvi poraz.
Prekinut pobednički niz ŽFK "Spartak" - presudila bivša igračica

Poraz u Kruševcu je bio minimalan (1:0), ali je bilo dovoljan da prekine neverovatnu seriju Spartaka koji ove sezone, da jučerašnjeg meča, a računajući i Kup utakmice, nije izgubio nijednu utakmicu, uz gol razliku 90:1.

"Golubicama" je presudila bivša igračica Spartaka Mirela Tenkov u 20. minutu meča.

Mirela, koja je inače u decembru 2012. zbog kršenja klubske discipline suspendovana iz ekipe Spartaka, a zatim isti i napustila, očigledno je imala veliki motiv da se dokaže protiv kluba u kojem je odlično igrala i sa svojim reprezentativnim iskustvom i fudbalskim znanjem doprinosila efikasnosti Subotičanki.

Ekipi nije pomogla ni Aleksandra Savanović koja je posle skoro 2 meseca odsustva iz tima, takođe zbog kršenja klubske discipline, u igru ušla početkom drugog poluvremena.

Malo nekarakteristična situacija za ženski fudbal u kojoj je glavni sudija pokazao čak 7 žutih kartona, od kojih su 4 dobile igračice Spartaka (Savanović, M. Nikolić, Krstić, Slović) i 3 iz domaće ekipe Napretka (Dobrosavljević, Krstić, Đilas)

Za ŽFK „Spartak“ nastupile su Gardijan (G), Ilić, Krstić, Vajda (Savanović u 46 min.), Slović, Malešević, Poljak, N’Rehy Tia, Nikolić, Damjanović, Radanović.

U narednom kolu Spartaku u goste dolazi Mašinac. Taj meč se igra u subotu, 3. maja, od najverovatnije 16 časova. Pre prvenstvene utakmice odigraće se Kup utakmica u kojoj će Spartak u sredu (30. aprila) dočekati ekipu Jagodine. Taj meč se igra od 16 časova na Gradskom stadionu u Subotici.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 godina i 11 meseci
Komentara: 2
Pregleda: 3293
Povezane teme

ženski fudbalski klub spartak

žfk spartak

ženski fudbal

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.