Komentara: 0
Pregleda: 3396

Predstavljen Vodič za stručnu praksu

16.06.2016. u 15:26h
Izvor: TV Subotica
Predstavljen Vodič za stručnu praksu

Unija Poslodavaca Srbije i Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, predstavili su danas u Subotici Vodič za stručnu praksu kao i planirane mere aktivne politike zapošljavnja usmerene na mlade.

Veliki broj poslodavaca ima dilemu oko načina angažovanja praktikanata u kompaniji, oko ugovora koji se potpisuje i oko saradnje sa fakultetima, kada je reč o angažovanju studenata.  Prepoznavši ove probleme, Unija poslodavaca pripremila je Vodič za stručnu praksu u saradnji sa Nacionalnom službom za zapošljavanje, koja je na sebe preuzela obavezu da poslodavcima pruži neophodne instrukcije oko angažovanja praktikanata.

Unija poslodavaca Srbije je na svom sajtu otvorila berzu prakse koja omogućava poslodavcima, bez obzira da li su članovi Unije, da potpuno besplatno daju oglase pozicije za praksu.

Izvor: TV Subotica
Postavljeno pre 7 godina i 10 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 3396
Povezane teme

zapošljavanje u Subotici

zapošljavanje

stručna praksa

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.