Komentara: 2
Pregleda: 6484

Predstavljen fudbaler Darko Lazić, poslednje Spartakovo pojačanje

21.02.2014. u 19:29h
Izvor: FK "Spartak"
U prostorijama Fudbalskog kluba "Spartak" danas je predstavljena poslednja akvizicija u zimskom prelaznom roku. U pitanju je Darko Lazić koji dolazi iz beogradske Crvene zvezde. Na promociji novog pojačanja, izvršni Direktor kluba, poželeo je dobrodošlicu mladom igraču i poželeo mu da na leto ako bude obostrano interesovanje i produže saradnju.
Predstavljen fudbaler Darko Lazić, poslednje Spartakovo pojačanje

"Reč je o mladom i talentovanom igraču, izdanku Zvezdine škole, koji će značajno pojačati konkurenciju u zadnjoj liniji odbrane Spartaka. Poznato je da nas ovo proleće očekuje teška borba na dva fronta, i cilj nam je bio da se kvalitetno pojačaju sve pozicije u timu. Mi smo veću rekonstrukciju tima napravili letos, kada je veliki broj igrača otišao, igrača koji su bili standardni prvotimci a tada smo i doveli veliki broj novih igrača u Spartak. Tim smo gradili tokom celog jesenjeg dela a rezultatski uspeh nije slučajnost. U zimskom prelaznom roku smo se fokusirali na dovođenju igrača samo na pozicije u timu koje su po našem mišljenju trebale biti pojačane. Ulazimo potpuno spremni u nastavak prvenstva i sigurno puno jači nego jesenas. Uveren sam da sa trenutnim igračkim kadrom možemo napraviti velike rezultate." - izjavio je Damir Džimović, izvršni direktor FK "Spartak"

"Kao što sam izjavljivao i prethodnih dana, najveći motiv za dolazak u Spartak je želja za dokazivanjem u novoj sredini kao i učešće u Kupu. Siguran sam da ću svojim znanjem i radom pomoći Spartaku. Moram da istaknem da sam ovde veoma lepo primljen, prezadovoljan sam odnosom saigrača prema meni." - izjavio je Darko Lazić, novi odbrambeni igrač subotičkog superligaša.

Darko je u Crvenoj zvezdi od jula 2013. godine, igrao je na poziciji odbrambenog igrača. Rođen je 19. jula 1994. u Smederevskoj Palanci. Posle dva odrađena treninga sa ekipom Spartaka usledio je i poziv za karantin za utakmicu 16. kola protiv Slobode iz Užica.

Izvor: FK "Spartak"
Postavljeno pre 10 godina i 2 meseca
Komentara: 2
Pregleda: 6484
Povezane teme

fudbalski klub spartak

jelen super liga

fudbalski klub crvena zvezda

damir džimović

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.