Komentara: 19
Pregleda: 2823

Predstavljanje investicionih potencijala Subotice u Bavarskoj

11.03.2015. u 15:21h
Izvor: RTV Yueco
U organizaciji Mreže za poslovnu podršku i vodećih poslovnih klubova u Bavarskoj danas će u Minhenu 10 kompanija iz Srbije i visoki predstavnik Grada Subotice biti primljeni u Bavarskom parlamentu i od strane bavarskog državnog sekretara.
Predstavljanje investicionih potencijala Subotice u Bavarskoj

Kako je objavio portal “Biznis i finansije”, Mreža za poslovnu podršku je priredila organizovanu posetu 10 domaćih kompanija i Grada Subotice vodećim bavarskim poslovnih klubovima - Poslovnom klubu „Istok-zapad” i Poslovnom forumu Minhen.

Cilj ove posete je da se domaće kompanije upoznaju sa bavarskim domaćinima, predstave svoje poslovanje i prezentuju kakvog poslovnog partnera u bavarskoj žele, da bi ovi poslovni klubovi koji okupljaju više od 11.000 malih, srednjih i velikih preduzeća u Bavarskoj pronašli adekvatne firme među svojim članovima za povezivanje sa srpskim partnerima.

Na ovom skupu predstavnici 10 preduzeća i Grada Subotice upoznaće se sa poslovnim ljudima iz bavarske dijaspore kojima će takođe biti ponuđeno da na komercijalnim osnovama pomognu domaćim firmama da nađu svoje partnere u Bavarskoj i drugim delovima SR Nemačke.

Grad Subotica poslao je svog predstavnika u okviru ove privredne delegacije kako bi se Subotica predstavila kao lokalna samouprava sa povoljnim poslovnim okruženjem za dolazak bavarskih investitora.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 9 godina i 1 mesec
Komentara: 19
Pregleda: 2823
Povezane teme

Grad Subotica

Investiranje u Suboticu

nemačke investicije

investirajte u srbiju

privlačenje stranih investicija

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.