Komentara: 6
Pregleda: 5584
Video

Predstava "Šta me snađe" odložena za ponedeljak

13.07.2019. u 21:00h > 21:29
Izvor: Subotica.com
Predstava "Sta me snađe" (Anđelka Prpić - monodrama, komedija) koja je bila zakazana za večeras u 20,30 časova na Letnjoj pozornici na Paliću se odlaže zbog loših vremenskih prilika koje su najavljene u periodu izvođenja predstave.
Predstava "Šta me snađe" odložena za ponedeljak

Ekipa koja učestvuje u realizaciji predstave "Šta me snađe" je blagovremeno došla u Suboticu, međutim nakon konsultacija odlučeno je, ipak, posle uvida u vremensku prognozu, da se predstava ne održi večeras, već da pomeri za PONEDELJAK, 15. JULA, takođe od 20,30 časova.

Organizator večerašnjeg dešavanja na Letnjoj pozornici (GMR - Gane muzička radionica), kao i sama glumica izražavaju žaljenje zbog pomeranja i pozivaju publiku na druženje u ponedeljak.

- Pljusak koji je u popodnevnim časovima zadesio Suboticu i Palić napravio je problem i u realizaciji večerašnje predstave. Scenografija, scenska tehnika i mesta gde boravi publika su pokisli, a najavljuje se još kiše u vreme odigravanja predstave pa smo prinuđeni da večerašnji nastup, uz najbolju volju, ipak otkažemo, odnosno pomerimo za ponedeljak - poručuje organizator

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 4 godine i 8 meseci
Komentara: 6
Pregleda: 5584

Povezano dešavanje

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.