Komentara: 6
Pregleda: 8409

Predsednik Skupštine grada posetio trojke porodice Mačković

19.12.2019. u 13:40h
Izvor: subotica.rs
Predsednik Skupštine grada Subotice Tivadar Bunford posetio je danas, u Tavankutu, trojke – Mihajla, Katarinu i Aleksandra, rođene 1. oktobra ove godine u Novom Sadu, i njihove roditelje Melisu i Velibora Mačkovića.
Predsednik Skupštine grada posetio trojke porodice Mačković

Bunford je u ime Skupštine grada i u svoje ime čestitao roditeljima na prinovama, svima poželeo dobro zdravlje, puno radosti i ostvarenih želja i presrećnoj majci, uz buket cveća, uručio i poklon u vidu 62 paketa pelena dovoljnih za narednih šest meseci.

Bunford je u srdačnom razgovoru sa roditeljima istakao da mu je izuzetna čast što je danas u poseti njihovoj porodici koja je od pre nepuna tri meseca postala bogatija za tri člana i u kojoj je, kako je rekao, osim velike radosti očigledna i izuzetna posvećenost i požrtvovanost.

- Znamo da roditelji trojki imaju težak zadatak, ali smo svi tu da pomognemo koliko možemo. Država, pokrajina i grad Subotica posvećeni su unapređenju mera populacione politike, a sve sa ciljem da se roditelji podstaknu za proširenje porodice – naglasio je Tivadar Bunford.

Uz konstataciju da im je poklon u vidu pelena, pored dohrane, u ovom trenutku najpotrebniji, Melisa Mačković se zahvalila na pomoći.

- Nama je već sada dnevno potrebno oko 30 pelena i kutija dohrane koja košta 1.200 dinara. Zaista smo zahvalni subotičkoj lokalnoj samoupravi na lepom gestu, jer nama ova pomoć u pelenama mnogo znači – rekla je Melisa.

Predsednik Skupštine grada posetio trojke porodice Mačković

Bebe su, dodala je, rođene u Klinici za ginekologiju i akušerstvo (Betanija) u Novom Sadu, lepo napreduju, rastu i nisu zahtevne.

- Ispunila nam se želja. Posle tri godine pokušaja ostvarili smo se kao roditelji uz pomoć vantelesne oplodnje, finansirane iz Republičkog fonda za zdravstveno osiguranje. Imam veliko poverenje u lekare i pažljivo sam sledila njihova uputstva. Kada smo čuli da će biti trojke, bili smo presrećni. I suprug i ja smo prilično posvećeni bebama, pa nam obaveze ne padaju teško. Ljubav prema njima nadmašuje svaki umor – istakla je Melisa Mačković.

Izvor: subotica.rs
Postavljeno pre 4 godine i 3 meseca
Komentara: 6
Pregleda: 8409
Povezane teme

trojke

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.