Komentara: 11
Pregleda: 5153

Predsednik R Mađarske sutra u Subotici

05.05.2011. u 19:21h
Predsednik R Mađarske sutra u Subotici

Predsednik R Mađarske, Pal Šmit, danas je otpočeo dvodnevnu posetu Srbiji tokom koje će razgovarati sa zvaničnicima u Beogradu i Novom Sadu i posetiti Suboticu.

Mađarski predsednik će u Beogradu razgovarati sa predsednikom Srbije, Borisom Tadićem, nakon čega je predviđen sastanak delegacija dve zemlje, a potom i obraćanje predsednika dve zemlje novinarima. Prema najavama iz Budimpešte, Pal Šmit će tokom boravka u Beogradu razgovarati i sa premijerom Srbije Mirkom Cvetkovićem i predsednicom parlamenta Slavicom Djukić-Dejanović.

Predsednik Mađarske će u petak u Novom Sadu razgovarati sa predsednikom vojvodjanske vlade Bojanom Pajtićem, a potom posetiti Suboticu.

U toku današnjeg dana subotička saobraćajna policija vrši pripreme za sutrašnji dolazak predsednika R Mađarske, pa apelujemo na građane da u toku današnjeg dana uklone svoja vozila sa parkinga koji se nalazi preko puta Sarićevog spomenika (pogledati sliku). Vozila koja ostanu zatečena na parkingu do sutra, "Pauk" će prebacivati na slobodna parking mesta u okviru iste parking zone, u naselju Tokio. Po nezvaničnim informacijama, parking bi trebao da postane dostupan građanima u toku sutrašnjeg dana, nakon 17 časova.

Predsednik R Mađarske sutra u Subotici

Postavljeno pre 13 godina i 3 dana
Komentara: 11
Pregleda: 5153
Povezane teme

predsednik mađarske

poseta predsednika

pal šmit

poseta pal šmita

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.